18. oktober 2019
Vestegnens Politi satte mandag aften efter en motorcyklist i området ved Høje Taastrup Station.
Vestegnens Politi satte mandag aften efter en motorcyklist i området ved Høje Taastrup Station.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politijagt på motorcykel: Oplevede du en farlig situation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politijagt på motorcykel: Oplevede du en farlig situation
Taastrup - 17. juni 2019 kl. 23:02
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi har mandag aften anholdt en motorcyklist, som forsøgte at stikke af fra en politipatrulje i Høje Taastrup. Nu vil politiet gerne i kontakt med borgere, som har oplevet en farlig situation i forbindelse med eftersættelsen.

Det hele startede mandag aften klokken 20.39, hvor en patrulje fra Vestegnens Politi ville stoppe en 26-årig mand fra Vestegnen på Øtoftegårdsvej i Taastrup. Årsagen var, at han kørte på en motorcykel uden nummerplader, og desuden ikke kørte med styrthjelm.

Motorcyklisten stak dog af fra politiet. Patruljebilen satte efter motorcyklen ad Øtoftegårdsvej, Gadehavegårdsvej, Høje Taastrup Boulevard og ind i området ved Høje Taastrup Station, hvor motorcyklen væltede. Den 26-årige fører, der ikke var kommet til skade, blev derefter anholdt.

Han er mistænkt for narkokørsel, og er i øvrigt blevet sigtet for blandt andet at have kørt i den forkerte side af vejen, og for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Vestegnens Politi efterlyser nu personer, som har oplevet farlige situationer i forbindelse med eftersættelsen. Politipatruljen vurderer umiddelbart, at der var to-tre episoder, hvor fodgængere måtte springe til side for ikke at blive ramt.

Har man været ude for en farlig situation, eller man har været vidne i øvrigt, kan Vestegnens Politi kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk