24. juni 2019
Rebecca Emilie Sattrup er tilbage i titelrollen som Skammerdatteren Dina i »Skammerens Datter 2 - Slangens Gave«. Foto: Nordisk Film
gallery icon

Se billedserie

Rebecca Emilie Sattrup er tilbage i titelrollen som Skammerdatteren Dina i »Skammerens Datter 2 - Slangens Gave«. Foto: Nordisk Film
Foto: Julie Vrabelova
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød stjernerne fra ny dansk stjernespækket film

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød stjernerne fra ny dansk stjernespækket film
Taastrup - 23. januar 2019 kl. 15:09
Af AF Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye danske fantasyfilm »Skammerens Datter 2 - Slangens Gave« får premiere i det danske biografer 24. januar.

Premiereugen markeres i Nordisk Films Biograf i Taastrup med, at nogle af skuespillerne fra filmen søndag den 27. januar kommer forbi City 2 klokken 11.30, inden filmen vises klokken 12.00.

Her vil man kunne møde skuespillerne, og måske er der mulighed for en autograf.

På rollelisten i den nye film er blandt andet Rebecca Emilie Sattrup som skammerdatteren Dina, Jacob Oftebro som fyrstesønnen Nicodemus og Allan Hyde som Davin, mens også Søren Malling, Dejan Cukic og Nicolas Bro har roller i filmen.

I City 2 kan man blandt andet møde Rebecca Emilie Sattrup, Dejan Cukic, Allan Hyde og instruktør Ask Hasselbalch og producer Eva Juel Hammerich.

I »Skammerens Datter 2 - Slangens Gave« lever Dina, familien og fyrstesønnen Nico på flugt fra Drakan, som er ved at indtage Højlandet. Davin og Nico tages til fange, og Dina må ud på en farefuld færd med sin ukendte far Sezuan for at befri dem. Sezuan har slangens magiske evner og kan skabe illusioner. Alt i mens Dina må opbygge en relation til den mand, som hendes mor siger, at hun ikke kan stole på, opdager hun, at hun også har sin fars evner.

»Skammerens Datter 2 - Slangens Gave« er næste filmatisering af bøgerne om Lene Kaaberbøls enestående fantasy-univers og er et hæsblæsende eventyr om det gode mod det onde i en verden befolket af drager, søslanger og magi. Filmen er primært baseret på universet og handlingen i tredje Skammerens Datter-bog Slangens Gave, men der er også inkluderet elementer fra bog nr. 2 Skammertegnet.

Filmens budget er på 35,5 millioner kroner og er instrueret af Ask Hasselbalch.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk