2. juni 2020
Kim Svejgaard (til venstre) er manden bag Københavns Middelaldermarked, som kan blive årets børneevent 2019. Markedet holder til dagligt i Marbjerg. Foto: Mie Neel
Kim Svejgaard (til venstre) er manden bag Københavns Middelaldermarked, som kan blive årets børneevent 2019. Markedet holder til dagligt i Marbjerg. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Middelaldermarked kan blive årets børneevent igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelaldermarked kan blive årets børneevent igen
Taastrup - 22. oktober 2019 kl. 06:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er snart tid til, at »Børn i byen« uddeler sine Børn i byen Priser 2019, og én af de nominerede til »Bedste børneevent« er Københavns Middelaldermarked, der i mange år er blevet planlagt og arrangeret fra Maglemosevej i Marbjerg, hvor markedets værksted holder til.

Manden bag markedet er Kim Svejgaard, der selv bor i Fløng, og han er meget glad for og ydmyg omkring nomineringen.

Hvert år afholdes markedet i pinsen. I mange år er det foregået i Valbyparken, men sidste år flyttede det til Ballerup, hvor selve markedet også blev afholdt i år, hvor der var rekordmange besøgende. Over 41.000 personer valgte at tage forbi markedet i pinsen 2019.

Lokale børn kommer gratis med

Fordi Københavns Middelaldermarked i dagligdagen holder til i Marbjerg, har markedet et samarbejde med Høje-Taastrup Kommune.

Blandt andet har kommunens daginstitutioner og skolebørn mulighed for kvit og frit være med på markedet i pinsen, og det er der allerede en del, der benytter sig af. Der er simpelthen en hel dag på markedet, der er sat af til besøg fra institutioner og skolebørn.

Pædagoger og lærere kan kontakte Københavns Middeladermarkeds Landstedsråd og få en aftale om at komme ind gratis.

Alle kan stemme

Faktisk er det ikke første gang, at Københavns Middelaldermarked er nomineret i Børn i byens »Bedste børneevent«-kategori.

I 2018 vandt markedet prisen, og det er der også mulighed for i år.

Alle kan afgive deres stemme inden 27. oktober kl. 16 enten via Københavns Middelaldermarkeds hjemmeside: www.kmm.dk/bib eller via Børn i byens hjemmeside: www.bornibyen.dk under siden »Børn i byen Prisen 2019«.

Igen i år er det nogle mastodonter, som Københavns Middelaldermarked er oppe i mod. Heriblandt Cirkus Summarum og Roskilde Dyrskue.

Prisen uddeles til vinderen ved en stor fest på Nationalmuseet den 3. november, og vinderen offentliggøres på hjemmesiden www.bornibyen.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk