21. januar 2019
Merete Scheelsbeck (K) får den 1. maj debut i Folketinget, når hun skal vikariere for Rasmus Jarlov. Foto: Aasmul
Merete Scheelsbeck (K) får den 1. maj debut i Folketinget, når hun skal vikariere for Rasmus Jarlov. Foto: Aasmul
Foto: Fotograf Aasmul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Merete Scheelsbeck skal i Folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Merete Scheelsbeck skal i Folketinget
Taastrup - 21. april 2017 kl. 12:04
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Merete Scheelsbeck (K) fra Taastrup bliver midlertidigt medlem af Folketinget i seks uger fra den 1. maj, når Rasmus Jarlov tager kortvarigt orlov for at passe sin turistvirksomhed.

arrow Læs også: Politikvinde i Folketinget

Det er første gang, 30-årige Merete Scheelsbeck skal i Folketinget, og hun glæder sig.

- Det bliver så spændende at komme i gang med folketingsarbejdet, så det må derfor godt snart blive den 1. maj. Det er nogle dejligt travle uger i folketingsåret, som jeg glæder mig til at blive en del af, og jeg er selvfølgelig allerede begyndt at forberede mig. Desuden kan jeg betrygge mine kolleger i folketingsgruppen med, at de ikke skal frygte en vikar fra helvede, men en vikar fra Vestegnen, der er vant til at knokle hårdt for at få gode politiske løsninger i hus, siger Merete Scheelsbeck.

Hun fortæller, at hvis hun får muligheden, så vil hun forsøge at sætte trafikstøj på dagsordenen.

I folketingsgruppen glæder man sig til at byde Merete Scheelsbeck velkommen. Samtidig udtrykkes der forståelse for Rasmus Jarlovs valg:

- I Det Konservative Folkeparti skal der også være plads til erhvervsdrivende kræfter som Rasmus Jarlov, og derfor har vi naturligvis forståelse for hans beslutning. Vi glæder os til at få ham tilbage på Christiansborg, og samtidig glæder vi os meget til at byde Merete Scheelsbeck velkommen. Hun har en solid kommunalpolitisk baggrund og indsigt at bidrage med, og det bliver rigtigt godt at kunne få gavn af hendes engagement og arbejdsindsats, siger gruppeformand Mette Abildgaard.

Rasmus Jarlov kommer ikke til modtage vederlag under sin orlov.

- Normalt tager min virksomhed kun meget lidt af min tid, da jeg har en leder, som kører hele butikken. Men da den nuværende leder stopper efter fire år, skal jeg oplære en ny her i maj måned. Derfor skal jeg for en kort stund tilbage til erhvervslivet for at sikre virksomhedens fremtid og arbejdspladser, siger Rasmus Jarlov

Rasmus Jarlovs ordførerskaber fordeles således: Merete Scheelsbeck (Beskæftigelse, EU, Transport, Grønland, Færøerne), Mette Abildgaard (Forsvar) og Anders Johansson (Finans).

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk