21. september 2019
Her er de fire kandidater fra Liberal Alliance til kommunalvalget om mere end to år. Fra venstre er det: Henning K. Kristensen, Liv K. Olesen, Danny Malkowski og Tonni Buur.
Her er de fire kandidater fra Liberal Alliance til kommunalvalget om mere end to år. Fra venstre er det: Henning K. Kristensen, Liv K. Olesen, Danny Malkowski og Tonni Buur.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere end to år til valget: Parti vælger allerede kommunal spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere end to år til valget: Parti vælger allerede kommunal spidskandidat
Taastrup - 12. april 2019 kl. 13:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom der er over to år til kommunalvalget kan Liberal Alliance i Høje-Taastrup Kommune allerede nu stille med en spidskandidat.

Den 34-årige iværksætter og civilingeniør Danny Malkowski blev enstemmigt valgt af partiets medlemmer som spidskandidat på et opstillingsmøde den 4. april.

- Jeg vil gerne i gang med at trække Høje-Taastrup Kommune i en mere liberal retning allerede nu. Vi skal have mere respekt for skatteborgernes penge og fokusere på at styrke kernevelfærden for Høje-Taastrups borgere. Derfor er der brug for et liberalt alternativ til den konservative dominans, som vi ser i byrådet, siger Danny Malkowski

Partiets spidskandidat ved kommunalvalget i 2017, Nikolaj Vester, er flyttet til Roskilde, hvorfor han ikke kan opstille i Høje-Taastrup Kommune.

Han hilser dog den nye spidskandidat velkommen.

- Det er dejligt med en så kompetent afløser på posten. Taastrup har brug for en stærk liberal stemme, og det har jeg fuld tiltro til at Danny tydeligt kan levere, siger han.

Danny Malkowski er bosat i Taastrup med sin kone og deres nyfødte barn.

Han er også folketingskandidat i Københavns Storkreds, hvor han i øjeblikket er valgt som 1. suppleant til Folketinget for Laura Lindahl.

Liberal Alliances øvrige kandidater til kommunalvalget er: Liv K. Olesen, Hedehusene, Tonni Buur, Sengeløse, og Henning K. Kristensen, Taastrup.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk