3. juli 2020
Lejlighederne vil være varierende i størrelse fra 2-værelses lejligheder på 66 m2 til 4-værelses lejligheder på 95 m2, alle med udgang til privat terrasse eller altan.
gallery icon

Se billedserie

Lejlighederne vil være varierende i størrelse fra 2-værelses lejligheder på 66 m2 til 4-værelses lejligheder på 95 m2, alle med udgang til privat terrasse eller altan.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere boligbyggeri: 184 lejeboliger på vej til ny bydel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere boligbyggeri: 184 lejeboliger på vej til ny bydel
Taastrup - 07. oktober 2019 kl. 11:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er det endnu flere nye boliger på vej til den nye bydel Nærheden ved Hedehusene.

Det er ejendomsselskabet Balder, der har erhvervet endnu en byggegrund i området, hvor de vil opføre ejendommen »Lynghaven«, der kommer til at bestå af 184 lejeboliger.

Det forventes, at de første beboere kan flytte ind ved udgangen af 2021.

- Nærheden er et spændende og ambitiøst byudviklingsprojekt, der skal skabe fremtidens forstad. Med skønne naturomgivelser, god infrastruktur og kun få hundrede meter til Hedehusene Station, har området en attraktiv beliggenhed, som mange lejere efterspørger. Vi ser derfor store fremtidsmuligheder i området og glæder os til opførslen af Lynghaven, siger Flemming Joseph Jensen, adm. direktør i Balder.

Fire boligblokke

Lynghaven er udviklet i et tæt samarbejde mellem Balder, Sjælsø Management og projektets arkitektfirma DISSING+WEITLING architecture.

Den fysiske opførelse af Lynghaven igangsættes i første halvår af 2020, og første etape forventes færdiggjort ved udgangen af 2021, hvor de første lejere kan flytte ind.

Billede

De nye boliger skal bygges tæt ved den bro, der skal forbinde den nye bydel Nærheden med den eksisterende Hedehusene by.


Ejendommen anlægges som en karrébebyggelse bestående af fire bygningsstokke placeret med indbyrdes afstand for at sikre et indbydende havemiljø.

Lejlighederne vil være varierende i størrelse fra 2-værelses lejligheder på 66 m2 til 4-værelses lejligheder på 95 m2, alle med udgang til privat terrasse eller altan.

Dertil bygges der store tematisk inddelte udearealer, som indbyder til ophold, leg og fordybelse.

Lynghaven kommer til at ligge tæt ved den bro,d er skal forbinde Nærheden med det eksisterende Hedehusene. Broen bliver for biler, cyklister og fodgængere.

Sætter nye standarder

NærHeden P/S sætter pris på samarbejdet med Balder Danmark

FAKTA
  • Nærheden er en helt ny bydel i Hedehusene, der udvikles i partnerskab mellem Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg.
  • Der vil i Nærheden blive bygget 3.000 boliger, der skal huse op til 8.000 beboere. Hertil skal der være skole og børneinstitutioner, erhverv, detailhandel, kultur og offentlig service.
  • Balder Danmark A/S ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England.
  • I Danmark ejer Balder ca. 1.900 lejeboliger, og der er plalgt 1.000 flere, blandt andet i Hedehusene og Høje Taastrup, der står klar i løbet af de næste par år.

- Med Nærheden ønsker vi at sætte nye standarder for bæredygtig byudvikling og fokuserer derfor både på miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed. Vi ønsker samtidig at skabe en bydel, der appellerer til mennesker, som ønsker at bo et sted med liv og fællesskab - og hvor det nemme hverdagsliv er i fokus. Det, mener vi, bliver muligt med vores design af bebyggelser, byrum og fællesfaciliteter. Vi har et rigtig godt samarbejde med Balder Danmark og sætter stor pris på deres interesse for projektet, siger Ole Møller, direktør i NærHeden P/S.

Gennemtænkt vision

Balder Danmark har et ønske om at være med til at drive udviklingen inden for nye, levende bydele og er blandt andet også særligt fremtrædende i byudviklingsområderne Ørestad, Høje-Taastrup og Hillerød, hvor nye kvarterer og bymiljøer er ved at tage form.

- Nærhedens vision om en gennemtænkt og bæredygtig bydel med fokus på fællesskab stemmer godt overens med vores vision og profil, og vi ser dem derfor som en oplagt samarbejdspartner. Vi ser frem til at bidrage til at levendegøre områdets visioner med vores byggeprojekter, Lynghaven og Lerholmen, siger Flemming Joseph Jensen, adm. direktør i Balder.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk