25. juni 2021
Særligt under coronakrisen er der flere og flere, der oplever eller har udviklet udfordringer med mental sundhed.
Særligt under coronakrisen er der flere og flere, der oplever eller har udviklet udfordringer med mental sundhed.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mental sundhed på online møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mental sundhed på online møde
Taastrup - 17. maj 2021 kl. 16:43

Er du ung? Og er du selv, eller kender du nogen, som er berørt af mentale udfordringer (f.eks. angst, depression, ensomhed mm.), så kom med til dette digitale møde den 19. maj 2021 kl. 18.30 til 20.30.

Mødet har til formål at sætte fokus på og forebygge mental sundhed blandt unge i Høje-Taastrup Kommune. Særligt under coronakrisen er der flere og flere, der oplever eller har udviklet udfordringer med mental sundhed.

Her vil to gæstetalere, psykolog Cavit Güven og kunstgruppen Sisters Hope besvare på deltagernes spørgsmål og vejlede unge om vejen til bedre mental sundhed.

Mødet foregår digitalt, du kan derfor logge på hjemmefra på din telefon eller bærbar (evt. anonymt). Det er Ungegruppen i Høje-Taastrup, der er arrangør med støtte fra DUF, Dansk Ungdoms Fællesråd.

Du kan finde mødet her - og ellers kan man finde mødelinket på Facebook, ved at søge på: »Digital debatmøde for unge - Q&A om mental sundhed«

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?