12. april 2021
Nanna Olivia Bøtkjær Heimann fra Fløng er en af de otte deltagere i årets udgave af Dansk Melodi Grand Prix. Foto: Kenn Thomsen
Nanna Olivia Bøtkjær Heimann fra Fløng er en af de otte deltagere i årets udgave af Dansk Melodi Grand Prix. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Melodi Grand Prix-deltagers stolte mor: - Jeg er spændt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Melodi Grand Prix-deltagers stolte mor: - Jeg er spændt
Taastrup - 25. februar 2021 kl. 19:58

Naturligvis er Nanna Olivia Bøtkjær Heimanns mor stolt over, at datteren er en af otte deltagere i årets udgave af Dansk Melodi Grand Prix. Men hun er også spændt.

arrow Læs også: Sød opbakning: Melodi Grand Prix-deltager får egen kage

- Jeg er enormt spændt over at Nanna skal være med i Dansk Melodi Grand Prix. Men jeg er også bevidst om ikke at vise, at jeg er spændt. Jeg har fået lov at følges med Nanna på selve aftenen, og jeg kommer til at være ligeså rolig som en klippe, siger Helle Bøtkjær Petersen, der støtter sin datter hele vejen.

- Nanna har egentlig altid gjort mig stolt, både menneskeligt og også musikalsk, siger moren og uddyber.

- Det er spændende at følge sine børn, uanset hvad de oplever, om det er en rejse til udlandet eller deltagelse i Melodi Grand Prix, eller livet i det hele taget, siger Helle Bøtkjær Petersen.

Hun fortæller, at Nanna Olivia selv er ret ydmyg, når det kommer til de muligheder, som musikken har givet hende indtil videre.

På aftenen for Melodi Grand Prix vil hele Nanna Olivias familie følge med i showet på tv. Uanset om det bliver sammen eller hver for sig. Både hendes far, bror, mostre og en helt særlig femårig fan og musikelsker, Nanna Olivias niece Viola.

arrow Melodi Grandprix: Nanna træder op på den store scene uden publikum
20. februar 2021 kl. 05:18 Opdateret: kl. 13:07

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?