5. marts 2021
DSV ejer et meget stort grundstykke i Hedeland over for deres hovedkontor ? det er her, i den gamle grusgrav Nymølle, at de ekstra kvadratmeter skal opføres. Foto: DS Flexhal
gallery icon

Se billedserie

DSV ejer et meget stort grundstykke i Hedeland over for deres hovedkontor ? det er her, i den gamle grusgrav Nymølle, at de ekstra kvadratmeter skal opføres. Foto: DS Flexhal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Megavirksomhed udvider igen: Endnu et kæmpe byggeri på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Megavirksomhed udvider igen: Endnu et kæmpe byggeri på vej
Taastrup - 12. november 2020 kl. 13:32
Af Stina Felby Egerup

Det er ikke mere end et års tid siden, at virksomheden DSV kunne tage sit nye logistikbyggeri i Hedehusene i brug, men nu går transportgiganten allerede i gang med en udvidelse på stedet.

arrow Læs også: Kæmpe byggeri skrider fremad - skal være færdigt om et år

Denne gang skal der bygges et 95.000 kvadratmeter stort lager- og logistikbyggeri i den gamle grusgrav ved Nymølle i Hedeland, der ligger på den anden side af Roskildevej i forhold til DSV's hovedsæde.

En tredjedel af det nye byggeri bliver køle- og fryselager til Pharma, oplyser DS Flexhal, der har vundet totalentreprisen på opgaven.

- Vi er meget glade for, at vi har fået tildelt denne opgave efter kun tre ugers intensivt tilbudsarbejde. Vi kender efterhånden DSV godt som bygherre og ved, hvad de kræver og lægger vægt på. De stiller skarpe krav til fremdrift, deadlines og kvalitet, men er samtidig en rigtig god og beslutningskraftig medspiller på opgaven, siger adm. direktør i DS Flexhal, Kent Hejn Kristensen.

Den samlede ordresum på byggeriet bliver DS Flexhals største til dato, oplyser den nordjyske entreprenør, der dog ikke må oplyse, hvor stort et beløb, der er tale om.

En stram tidsplan

Når byggeriet er færdigt, vil DSV i Hedehusene i alt råde over cirka 200.000 kvadratmeter lager- og logistikfaciliteter samt 20.000 kvadratmeter parkeringskælder.

Der er en stram tidsplan på det nye projekt, som derfor sættes i gang med det samme, oplyser parterne.

- Vi er utroligt glade for, at vi igen kan indgå et samarbejde med DS Flexhal, som vi har gjort så mange gange før. Levering til tiden er vigtig, da vi har stor efterspørgsel fra vores kunder, siger Brian Winther Almind, adm. direktør for DSV Property.

Han oplyser, at man forventer at kunne tage de nye lokaler i brug i starten af 2022.

Kommer flere lastbiler

Det nye logistikcenter bliver i den tidligere grusgrav, som kaldes Nymølle, og hele området er cirka 280.000 m2 stort.

Brian Winther Alminds forsigtige bud har tidligere været, at der i gennemsnit vil komme omkring et par hundrede lastbiler om dagen, når det nye center er fuldt udbygget.

- Så det vil selvfølgelig kunne mærkes, men vejnettet i området er bygget til det. Vi er tæt på motorvejsnettet og kan komme hurtigt af og på, og vi kommer til at bruge de samme afkørsler fra motorvejen, som vi gør i dag. Rent logistisk er området helt perfekt, har han tidligere udtalt.

1 milliard kroner

I det hele taget har DSV bygget godt til i Hedehusene de senere år. Blandt andet er der bygget et 20.000 m2 stort underjordisk parkeringsanlæg, og udvidelsen af hovedkontoret skabte plads til 400 nye medarbejdere. Logistikcentret vil i sidste ende vil skabe plads omkring 800 nye medarbejdere til DSV.

Sammenlagt vil DSV over en femårig periode investere i alt 1 milliard kroner i de to udvidelsesprojekter.

arrow Kæmpe udvidelse: Så mange nye arbejdspladser er på vej
14. december 2020 kl. 12:39 Opdateret: kl. 08:24
arrow Kæmpebyggeri i gang: Tonsvis jord og sten bliver genbrugt
03. december 2020 kl. 06:05 Opdateret: kl. 14:30

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?