22. april 2019
Medicindistributions-virksomheden TMJ flytter hovedkontoret til Høje-Taastrup Kommune. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Medicindistributions-virksomheden TMJ flytter hovedkontoret til Høje-Taastrup Kommune. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medicinalvirksomhed flytter hovedkontor til Høje-Taastrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medicinalvirksomhed flytter hovedkontor til Høje-Taastrup
Taastrup - 12. december 2018 kl. 11:35
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er fint gang i erhvervslivet i Høje-Taastrup Kommune, og det er ingen hemmelighed, at der er et stort politisk fokus på erhvervslivet.

Nu flytter endnu en ny virksomhed til Kommunen næste år. Det sker, når et nyt hovedkontor til en medicinalvirksomhed efter planen skal stå klar i slutningen af 2019.

arrow Læs også: Penge i kassen: Kommune sælger grund for 15.000.000 kroner

Her vil medicinalvirksomheden Tjellesen Max Jenne (TMJ) flytte sit hovedkontor fra Rødovre til Høje-Taastrup.

I september købte virksomheden Logistic Contractor en erhvervsgrund på Ole Lippmanns Vej 2 på cirka 21.000 m2 for 15.000.000 kroner, men dengang blev det ikke offentliggjort, hvem de skulle bebygge grunden for.

- Det er ikke dem selv, der skal være der. De bygger for nogle andre. Det er til en lager- og distributionsvirksomhed, fortalte borgmester i Høje-Taastrup Kommune Michael Ziegler (K), der ikke ville afsløre, hvilken virksomhed der er på vej.

Nu offentliggør Logistic Contractor så, at virksomheden skal bygge et nyt hovedkontor til medicinalgrossisten TMJ, som man har indgået en lejeaftale med.

- Det har været meget vigtigt for os og TMJ at skabe et effektivt og moderne logistikanlæg, som samtidig er både pænt og præsentabelt, eftersom virksomheden modtager mange interne og eksterne besøgende, siger Mads Rohde som er Logistic Contractors salgs- og udviklingschef i Danmark, og fortsætter.

- Vi sætter stor pris på den tillid, TMJ har vist os, og glæder os til at bygge dette anlæg. Det nye anlæg vil opfylde TMJ's behov både i dag og mange år frem i tiden, eftersom det har udbygnings- og udviklingsmuligheder, som gør det fremtidssikret.

TMJ, der ikke producerer medicin, har i dag hovedkontor i Rødovre, hvorfra man distribuerer lægemidler til de danske apoteker. Det nye hovedkontor kommer til at bestå af cirka 6500 m2 lager og cirka 1400 m2 kontor. Distributionscentralen skal servicere hele Sjælland og udstyres med omfattende teknologi, som skal sikre effektiv logistikhåndtering.

Ifølge Mads Rohde forventes byggeriet færdig i ultimo 2019.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk