19. oktober 2019
En 48-årig mand har mistet kørekortet, efter han på motorcykel kørte 180 kilometer i timen igennem Taastrup.
En 48-årig mand har mistet kørekortet, efter han på motorcykel kørte 180 kilometer i timen igennem Taastrup.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Med 180 kilometer i timen: Afleverede sit kørekort i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med 180 kilometer i timen: Afleverede sit kørekort i retten
Taastrup - 12. december 2018 kl. 14:44
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gashåndtaget blev drejet godt i bund, da en 48-årig mand en julidag i 2017 kørte på sin motorcykel ad Roskildevej mod krydset til Taastrup Hovedgade.

Farten blev af en patrulje fra Vestegnens Politi målt til 180 kilometer i timen på en strækning, hvor højeste hastighed er skiltet til 80 kilometer i timen.

Den 48-årige mand var på vej i retning mod Albertslund, da han altså overskred højest tilladte hastighed med 125 procent. Politipatruljen fik standset den 48-årige mand, og nu har han været en tur i Retten i Glostrup.

Her fik han en bøde på 6.500 kroner og ét års ubetinget frakendelse af kørekortet. På vej ud af retten afleverede han på stedet sit kørekort til anklageren fra Vestegnens Politi.

Dommeren fandt ikke grund til en mildere straf. Dels havde den 48-årige i forvejen en betinget frakendelse af kørekortet. Dels kunne det med den høje hastighed være gået alvorligt galt. Ingen kom dog til skade i situationen, men det kunne være blevet tilfældet, vurderede dommeren.

Den 48-årige mand, der var ked af at miste kørekortet og altså afleverede det på stedet, modtog dommen - for at få det overstået, som hans forvarer udtrykte det.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk