24. april 2019
McDonald?s i Taastrup holder midlertidigt lukket fra den 12.-23. august. Det skyldes, at restauranten skal omstilles til det nyt restaurantkoncept. Foto: PR
McDonald?s i Taastrup holder midlertidigt lukket fra den 12.-23. august. Det skyldes, at restauranten skal omstilles til det nyt restaurantkoncept. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: McDonald's lukker - men åbner igen med nyt koncept

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

McDonald's lukker - men åbner igen med nyt koncept
Taastrup - 06. august 2018 kl. 11:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

McDonald's i Taastrup holder lukket fra den 12. august klokken 21.00, men de burgerglade gæster skal ikke være nervøse - den åbner igen den 24. august klokken 12.00.

Men så bliver det med en helt nyt restaurantkoncept, Din McDonald's, hvor gæsterne blandt andet får mulighed for selv at sammensætte, bestille og betale for deres menu, og hvor maden laves personligt til den enkelte gæst ved bestilling.

De nye muligheder for bestilling betyder samtidig, at McDonald's ændrer måden, maden tilberedes på.

Franchisetager Mikkel Wyrtz ser frem til at vise gæsterne de nye spændende tiltag:

- Vores gæster kan se frem til en nærmest ny restaurant, når vi åbner igen. Mens vi holder lukket, foretager vi en større renovering, lobbyen får et nyt udseende, vi bygger et nyt legeland og så får vi digitale bestillingsskærme, siger Mikkel Wyrtz.

Men selvom det nye koncept medfører et mere digitalt set up end tidligere, så betyder det ikke, at restauranten i Taastrup skal ud afskedige medarbejdere. Snarere tværtimod. Erfaringerne viser derimod, at man har skulle ansætte nye medarbejdere i forbindelse med det nye restaurantkoncept.

- Vi skal fortsæt have dygtige og engagerede medarbejdere til at servicere vores gæster, så vi skal ikke afskedige nogen. Tværtimod forventer vi at ansætte en håndfuld nye medarbejdere i forbindelse med konverteringen, siger Mikkel Wyrtz.

McDonald's Taastrup er den 66. McDonald's restaurant i Danmark, der konverterer til det nye koncept.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk