11. juli 2020
Dansk Flygtningehjælp mangler frivillige i forbindelse med landsindsamling den 3. november. Foto: Peter Andersen
Dansk Flygtningehjælp mangler frivillige i forbindelse med landsindsamling den 3. november. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mangler frivillige til indsamling for flygtninge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mangler frivillige til indsamling for flygtninge
Taastrup - 25. august 2019 kl. 14:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 3. november 2019 samler Dansk Flygtningehjælp ind i hele landet, men enkelte steder er der stadig hårdt brug for frivillige, der vil hjælpe med at organisere indsamlingen lokalt.

Projektleder for Landsindsamlingen i Dansk Flygtningehjælp Camilla Paarup krydser fingre for, at folk stadig melder sig til:

- Der er ingen landsindsamling uden vores seje frivillige koordinatorer, og jeg håber, at vi kan få rekrutteret de sidste frivillige snart, så vi kan lave en god indsamling i Høje-Taastrup, siger hun.

Som frivillig for Landsindsamlingen har man ansvar for praktiske opgaver, der får indsamlingsdagen til at køre på skinner. Ifølge Camilla Paarup kan de frivillige selv strikke opgaverne sammen alt efter, hvad man har tid og lyst til.

- Som frivillig har du stor frihed til at forme indsatsen alt efter den tid, du har ved siden af arbejde og familieliv. Og hvis man har brug for ekstra hjælp, har vi et kampagneteam, der kan assistere med opgaverne. Det allervigtigste er, at den frivillige sørger for, at de mange frivillige indsamlere får en god dag den 3. november, hvor der samles ind i hele landet for verdens mest udsatte mennesker.

Pengene fra indsamlingen bliver brugt i nærområderne til verdens konfliktzoner. I år går pengene i særlig grad til at give mennesker på flugt tag over hovedet - for alle mennesker har brug for et hjem for at overleve. Det gælder i verdens største flygtningelejr i Bangladesh, hvor næsten én million mennesker lige nu er stuvet sammen under usle forhold. Det gælder i Yemen, hvor sulten truer 10 millioner mennesker på livet. Og det gælder for millioner af syrere, der fortsat er tvunget på flugt fra krigens ødelæggelser i enten deres eget land eller til et af nabolandene.

Alle kan melde sig som frivillige koordinatorer ved at kontakte Dansk Flygtningehjælps kampagneteam på 33 73 51 70 eller på landsindsamling@drc.ngo

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk