12. december 2019
Kim Truesen er daglig leder af Café Paraplyen. Snart kan det være slut med at han lægger lokaler til vegetaraftener. Foto: Kenn Thomsen
Kim Truesen er daglig leder af Café Paraplyen. Snart kan det være slut med at han lægger lokaler til vegetaraftener. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mangler frivillige: Spiseaftener i fare for at lukke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mangler frivillige: Spiseaftener i fare for at lukke
Taastrup - 09. august 2019 kl. 11:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis vegetaraftnerne på Café Paraplyen skal fortsætte, så skal der flere kokke til.

Sådan er meldingen fra Miljø- og Energicentret, der koordinerer arrangementet. Vegetaraftnerne foregår den sidste onsdag i hver måned i Café Paraplyens lokaler på Kingosvej, og hver gang er der 20-30 mennesker, som spiser med. Arrangementerne er populære, og deltagerne er tilfredse med maden.

- Men det hele er baseret på, at der er 3-4 mennesker, der hver gang frivilligt laver maden. Det har der været hidtil, men vi har slidt meget på de samme menneskers gode vilje, så skal vi fortsætte skal der flere til, siger Knud Anker Iversen, der koordinerer aftenerne for Miljø- og EnergiCentret koordinerer.

Nye frivillige kokke skal fordele opgaven imellem sig således, at der bliver en alsidig buffet, men samtidig således at opgaven for den enkelte ikke bliver for omfattende.

Ønsker man at bidrage, får man alle udlæg refunderet, og man spiser gratis med. Hvis nogen har mod på at sikre vegetaraftnernes fortsatte eksistens - gerne med at lave vegansk mad - så skal man enten skrive til kai@mec-ht.dk eller ringe på 5012 6868.

Næste gang der er Vegetaraften vil være onsdag den 28. august - hvis der altså er kokke til at lave maden.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk