10. december 2019
Som medlem af Musicbase kan man både få adgang til lokaler, instrumenter og udstyr. Foto: Musicbase
Som medlem af Musicbase kan man både få adgang til lokaler, instrumenter og udstyr. Foto: Musicbase
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mangler I et øvelokale at spille musik i?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mangler I et øvelokale at spille musik i?
Taastrup - 28. november 2016 kl. 14:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når man spiller i band, er udfordringen ofte at finde et sted, hvor man kan øve. De færreste boliger er lydisoleret, så det kan lade sig gøre at spille der. I Høje-Taastrup er der dog gode muligheder for at få et øvelokale. Foreningen Musicbase har musiklokaler tæt på den kommunale musikskole på Poppel Allé 12 og her er ledige tider, fortæller Musicbases formand Jimmy Alstrup.

Lokaler og udstyr

»Hos os er der adgang til lækre musiklokaler, hvis du som solist eller sammen med andre ønsker at bruge et øvelokale. Der er mulighed for at øve selvstændigt i basislokalet på vores udstyr, som er guitar og basforstærkere, trommesæt, keyboard og sanganlæg. I et nyindrettet lokale kan du optage og redigere f.eks. Youtube film, øve din performance/dans og redigere din musik,« fortæller han.

Der er også tilknyttet et lydstudie, hvor solister og bands kan indspille deres musik.

»Hvis der er tale om elektronisk musik, er der mulighed for at programmere beats og synths evt. til din egen rap-tekst. Eller du kan indspille sang til instrumental/karaoke-musik, som nemt kan lægges på cd, mp3 eller på din internetprofil,« siger Jimmy Alstrup.

Musicbase holder åbent hus i lokalerne mandage og onsdage kl. 15 - 18 i november og december, hvor de forskellige muligheder kan afprøves, man skal blot kontakte foreningen, hvis man ønsker at komme på besøg.

Foreningen Musicbase er både for børn, unge og voksne og arrangerer løbende aktiviteter og workshops som man kan deltage i. De fleste arrangementer har gratis adgang for medlemmer, og nogle gange inviterer foreningen instruktører til fx at undervise i sangteknik, instrument eller noget om musikproduktion.

Rock og metal

Koncerter arrangerer Musicbase også.

»Vores næste spændende koncert er for de rock- og metalinteresserede. Den bliver holdt på Forbrændingen i Albertslund 10. december og man kan opleve fire bands; Kamshaft, Contrition, Defecto og Raunchy. Koncerten er en god blanding af upcoming bands og større kendte bands,« siger Jimmy Alstrup.

Medlemmer af Musicbase har gratis adgang tilkoncerten og et medlemsskab koster 100 kr. for 2017. Billetter koster i forsalg 125 kr. og i døren på dagen koster det 155 kr.

Har man brug for et øvelokale, tilbyder Musicbase en tre måneders prøveperiode til 75 kr. pr. måned og et nøgledepositum på 300 kr. Nøglen giver fleksibel adgang til øvelokalet både eftermiddag og aften med mulighed for faste øvetider.

Musicbase kan kontaktes på mail: kontakt@musicbasetastrup.dk, tlf: 26857025, eller via facebooksiden Musicbase Taastrup.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk