23. maj 2019
Katja Bjergby deltager på ferniseringen og vil fortælle om udstillingen og det spændende arbejde og liv, der er ved at være billedkunstner.
gallery icon

Se billedserie

Katja Bjergby deltager på ferniseringen og vil fortælle om udstillingen og det spændende arbejde og liv, der er ved at være billedkunstner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Malerier med flotte farver, mønstre og livsglæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Malerier med flotte farver, mønstre og livsglæde
Taastrup - 08. marts 2018 kl. 06:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den næste udstilling af billedkunst i Kunstforeningen Foyer`en er af billedkunstner Katja Bjergby, der har malerværksted og galleri på Christianshavn.

Katja Bjergby er kunstner på heltid og har oparbejdet en betydelig interesse- og kundekreds for sine billeder.

Hun er uddannet kunstlærer og underviser også i kunstlære. Katja Bjergby lægger ikke skjul på, at hun elsker naturen og at farvelægge den.

I kombinationen skabes glæden ved livet - livsglæden.

- Jeg er altid på udkig efter steder, mønstre og smukke eller sjove former for farvekombinationer. Inspirationen til mine billeder kommer mange forskellige steder fra. Det kan for eksempel være fra litteraturen. Jeg er i øjeblikket optaget af forfatteren Rob Kesslers enestående bøger om blomsters seksualitet, siger Katja Bjergby.

Der er fernisering på udstillingen onsdag den 14. marts klokken 19.30 i foyeren i Taastrup Idræts Haller. På ferniseringen åbnes udstillingen af formanden for Høje-Taastrup Kommunes Folkeoplysningsudvalg, Frederik Hansen. Folkeoplysningsudvalget opgave er at formidle oplysning til borgerne til støtte og udvikling af samfundets folkelige og demokratiske foreninger og institutioner, hvilket i udvalget gøres gennem et tæt samarbejde mellem foreningslivet og kommunen. Folkeoplysningsudvalget er således også med til at præge den kulturelle udvikling i Høje-Taastrup Kommune.

Katja Bjergby deltager på ferniseringen og vil fortælle om udstillingen og det spændende arbejde og liv, der er ved at være billedkunstner. Der vil på ferniseringen også blive spillet musik af elever i Musikskolen i Taastrup.

Alle er velkomne på ferniseringen.

Udstillingen kan ses i perioden fra den 7. marts til den 13. april 2018.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk