7. maj 2021
Erhardt Franzen, der er formand for Kunstforeningen Foyer?en, må vente lidt med at byde velkommen til flere ferniseringer.
Erhardt Franzen, der er formand for Kunstforeningen Foyer?en, må vente lidt med at byde velkommen til flere ferniseringer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Må aflyse hele sæsonen: Her er den nye plan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Må aflyse hele sæsonen: Her er den nye plan
Taastrup - 02. maj 2021 kl. 15:34

Selvom landet så småt åbner op, er der initiativer, der må sande, at det ikke bliver på denne side af sommerferien, at de kan føres ud i livet.

arrow Læs også: Efter nedlukning: Nu er der lys forude

Således ser Kunstforeningen Foyeren sig nødsaget til at aflyse forårssæsonens sidste planlagte udstilling med billedkunstner Steen Vraasø, der ellers skulle udstilles i Taastrup Idræts Center i maj og juni, og med fernisering den 19. maj.

- Vi har været i løbende kontakt med centerchef Claus Hillemann, Taastrup Idræts Center, for at afklare vores muligheder for at gennemføre udstillingen. Men i situationen vil der fortsat være usikkerhed for adgangen til hallerne i perioden indtil midten af juni, hvor sommerferien begynder, lyder det fra Foyer'en.

Hallerne er ganske vist åbnet for indendørs idræt for børn den 21. april og åbner for voksne den 6. maj, men der vil fortsat være retningslinjerne for størrelsen af forsamlinger og afstand på fællesarealerne (foyeren) i hallerne.

- Derfor er vi desværre nødt til at meddele jer, at vi aflyser forårssæsonens sidste udstilling, men vi kan allerede nu fortælle, at Steen Vraasø udstiller hos os senere, ligesom en del af de andre kunstnere, vi har måttet aflyse i den seneste tid. Vi er selvsagt ærgerlige over alle disse aflysninger, og vi har arbejdet hårdt i bestyrelsen for at finde mulige løsninger, men covid-19 situationen har ikke været let at »komme udenom«, lyder det.

Nu retter kunstforeningen i stedet blikket mod en god efterårssæson, hvor man efter planen starter med billedkunstner Charlotte Bøgh Aagaard med fernisering den 2. september.

arrow Coronaens konsekvenser: Udskyder arrangement i et år
21. februar 2021 kl. 09:25 Opdateret: kl. 10:16
arrow Udstilling og koncert udskydes
19. januar 2021 kl. 11:47 Opdateret: kl. 10:48
arrow Var i gang med planlægningen: Nu må man aflyse
27. december 2020 kl. 20:24 Opdateret: kl. 00:20

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?