14. november 2018
Sådan ser den nye portal  OplevHTK.dk ud, som samler oplevelser af alle slags i Høje-Taastrup.
Sådan ser den nye portal OplevHTK.dk ud, som samler oplevelser af alle slags i Høje-Taastrup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale oplevelser samlet i én portal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale oplevelser samlet i én portal
Taastrup - 09. november 2017 kl. 06:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En helt ny kulturportal skal gøre det nemmere at få overblik over de arrangementer og oplevelser, der foregår i Høje-Taastrup Kommune.

Portalen har fået navnet OplevHTK.dk, og den giver et komplet overblik over, hvad der sker, ligesom man også kan få tips og gode ideer til, hvad der netop er af arrangementer tæt på.

OplevHTK giver dig også mulighed for selv at lægge arrangementer ind i kalenderen, så man kan give andre sjove og mindeværdige oplevelser.

- Som formand for Fritids- og Kulturudvalget er jeg utrolig stolt af den nye kulturportal, som vi har fået lavet, der samler arrangementer indenfor både kultur, natur og idræt. Jeg håber, at OplevHTK.dk er svaret på den portal, der er blevet efterspurgt af borgere og foreninger, nemlig en portal, som både giver et overblik over aktiviteter, og hvor foreninger og andre kulturaktører samtidig kan markedsføre deres egne arrangementer. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med at bruge den og til at udvikle den sammen med borgere og foreninger i kommunen, siger Merete Scheelsbeck (K), formand for fritids- og kulturudvalget.

Siden præsenterer tilbud inden for en masse genrer og for både børn og voksne. Man kan vælge flere indgange:

Kalenderen, som viser arrangementer i datoorden, Genrer, som viser arrangementerne inden for eksempelvis Musik, Scene, Foredrag, Idræt, Børn m.fl. Og endelig indgangen Steder, som viser tilbuddene på bibliotekerne, kulturhusene m.v.

Desuden kan man på samme portal finde link til siden ivolunteer.dk - en portal, der skal hjælpe arrangører med at finde frivillige hjælpere, og hjælpe borgere med at finde opgaver som frivillig, hvis man har lyst til at være aktiv med events i sit lokalsamfund.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk