21. februar 2020
Der bliver rig mulighed for at netværke og lade sig inspirere på erhvervsfronten, når Business Basar løber af stablen på torsdag den 26. september klokken 13.00-16.00 på Quality Hotel Høje Taastrup.
Der bliver rig mulighed for at netværke og lade sig inspirere på erhvervsfronten, når Business Basar løber af stablen på torsdag den 26. september klokken 13.00-16.00 på Quality Hotel Høje Taastrup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal erhvervssucces: Mere end udsolgt til årets Business Basar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal erhvervssucces: Mere end udsolgt til årets Business Basar
Taastrup - 24. september 2019 kl. 14:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 26. september holdes for tredje gang Business Basar i Høje-Taastrup, og den tegner til at blive en succes uden lige. Der er nemlig fuldstændig udsolgt af stande til arrangementet, der er et netværksarrangement for aktører inden for erhvervsliv og arbejdsmarked.

Salget af årets standpladser er gået over al forventning, oplyser Ulrik Larsen, sekretær for Høje-Taastrup Erhvervsforum, som arrangerer basaren sammen med Hedehusene Erhvervsforening og Høje-Taastrup Kommunes erhvervsservice.

Til den første basar i 2017 blev der solgt 25 pladser, i 2018 nåede det op omkring 30. I år havde arrangørerne sat et ambitiøst mål om 40 pladser, men der måtte simpelt hen lukkes for yderligere salg, da plads nummer 42 blev bestilt.

- Vi kan byde velkommen til en særdeles bred vifte af aktører inden for erhverv, organisationer, uddannelse og socialøkonomi. Nogle er med for tredje gang, andre har ikke været her før. Eksempelvis har vi Copenhagen Air Experience med for første gang. Autoforretningen Terminalen stiller op med to biler udenfor. Restaurant Mangal fra Kødbyen vil også være med, så der er i bogstavelig forstand noget for en hver smag, siger Ulrik Larsen.

Inspiration fra scenen

Basaren foregår den 26. september klokken 13.00-16.00 på Quality Hotel Høje Taastrup og er åben for alle.

- Vi har udsolgt af stande, men vi ser rigtig gerne, at der også kommer mange gæster fra det lokale erhvervsliv og fra vores nabokommuner. Selv om vi har mange ting på programmet, bliver der også god tid til at netværke, lover Ulrik Larsen.

Dagens primære formål er at netværke, gøre forretninger og blive inspireret. Undervejs på dagen er kommer to oplægsholdere, som går på scenen, når erhvervsservicechef Anne-Mette Felby Madsen har holdt åbningstale.

Først kommer Jens Broholt fra Leaderspeak og fortæller, hvordan man som leder bærer sig ad med at motivere og fastholde den unge Generation Y, der måske agerer lidt utålmodigt på jobmarkedet og gerne vil hurtigt videre.

Dagens andet indlæg er med Michael Drejer fra den lokale virksomhed DISCnordic, som har et værktøj til at aflæse og påvirke andre personer, som man kommunikerer med.

Ny erhvervspris

Business Basar bliver også stedet, hvor den nye Erhvervspris Høje-Taastrup uddeles. Prisen er indstiftet af Høje-Taastrup Erhvervsforum, Taastrup Erhvervsforening og Jyske Bank, Taastrup.

Blandt et stærkt felt af ansøgere har dommerkomiteen valgt en lokal virksomhed, som på mange måder gør en forskel. Hvem det er, afslører Erhvervsforums formand, Kim Rasmussen, klokken 16 på torsdag.

Business Basar foregår på Quality Hotel Høje Taastrup.

Programmet kan ses på hjemmesiden businessbasar.dk, hvor man også kan tilmelde sig som gæst.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk