17. september 2021
Mike Aalstrup
gallery icon

Se billedserie

Foto: Mike Aalstrup / Pressefotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lejlighed udbrændt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejlighed udbrændt
Taastrup - 01. august 2021 kl. 17:14
Af Peter Erlitz

En voldsom brand har søndag eftermiddag raseret en lejlighed i boligbebyggelsen Taastrup Vænge, der ligger ved Høje Taastrup Vej.

Meldingen kom klokken 15.51, og både Beredskab 4K og Vestegnens Politi hastede til stedet. Der er tale om en 1.sals lejlighed i Taastrup Vænge 43.

- Der var ingen i lejligheden, da vi kom frem, og der er ingen personer, som er kommet noget til, fortæller vagtchef hos Vestegnens Politi Lasse Michelsen.

Det var dog nødvendigt at evakuere ni personer i opgangen - blandt andre en beboer på over 100 år - på grund af den kraftige røgudvikling. Det er endnu uvist, om de vil kunne vende hjem til deres lejligheder søndag.

- Lige nu er meldingen, at det bliver nødvendigt at genhuse beboerne, oplyser vagtchefen kort før klokken 17.30, hvor branden er slukket og situationen under kontrol.

Det er røgudviklingen, der har skabt problemer. Blandt andet takket være en hurtig indsats, spredte branden sig ikke til andre lejligheder.

Politiet kender ikke brandårsagen på nuværende tidspunkt. Først når lejligheden er kølet ned og det i øvrigt er muligt at komme ind, vil politiet foretage undersøgelser.

Vestegnens Politi oplyser, at lejligheden er helt udbrændt.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?