24. november 2017
Leif Nilsson fra Støtteforeningen til fritids- og ungdomsklubben i Sengeløse holdt tale inden indvielsen af klubbens nye legeplads.
gallery icon

Se billedserie

Leif Nilsson fra Støtteforeningen til fritids- og ungdomsklubben i Sengeløse holdt tale inden indvielsen af klubbens nye legeplads.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legeplads indviet i regn og blæst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legeplads indviet i regn og blæst
Taastrup - 11. september 2017 kl. 17:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På trods af det dårlige vejr fredag eftermiddag blev Sengeløse Fritids- og Ungdomsklubs nye legeplads taget i brug. Klubben havde inviteret til indvielse, og gæsterne kunne opleve Institutions- og Skoleudvalgsformand Kurt Scheelsbeck (K) og formand for Sengeløse klubs støtteforening Leif Nilsson holde talerne.

Støtteforeningen har, efter en lang proces, hvor personalet har samlet ønsker fra klubbens medlemmer og forsøgt at sætte fokus på netop denne aldersgruppes behov, givet 250.000 kroner til etablering af klatrestativ, karrusel, gynger og indkøb af hoppeborg, som nu står klar til brug.

Klubben havde sørget for lidt at spise og drikke, og da regnvejret fortsatte, blev arrangementet flyttet indendørs, og døråbningen til legepladsen blev spærret med en rød snor.

Leif Nilsson holdt en overdragelsestale, hvor han håbede, at legepladsen ville bringe glæde og blive brugt af alle i Sengeløse.

Derefter overlod Leif Nilsson ordet til Kurt Scheelsbeck, der var inviteret til, at foretage den officielle indvielse.

Kurt Scheelsbeck talte, blandt andet om vigtigheden af lokal opbakning til klubben, og at det er imponerende, at Støtteforeningen kan bidrage med så stort et beløb. Der var også roser til personalet og ledelsen i klubben, der på trods af skolereform og kortere åbningstid, havde kunnet fastholde, ja endog forøge medlemstallet.

Efter en kort nedtælling kunne Kurt Sheelsbeck klippe snoren til legepladsen over.

Medlemmerne tog straks legepladsen i brug.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk