29. juli 2021
14-årige Lauritz Kristiansen fra Høje Taastrup har tidligere spillet hovedrollen som Oliver Twist på Musikteatret Albertslund. Nu er han med i en opsætning på Det Ny Teaqter i København. Foto: Kasper Ellesøe
gallery icon

Se billedserie

14-årige Lauritz Kristiansen fra Høje Taastrup har tidligere spillet hovedrollen som Oliver Twist på Musikteatret Albertslund. Nu er han med i en opsætning på Det Ny Teaqter i København. Foto: Kasper Ellesøe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lauritz skal spille med i kendt musical igen: Denne gang med stjernerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Lauritz skal spille med i kendt musical igen: Denne gang med stjernerne
Taastrup - 15. september 2020 kl. 20:03
Af Kasper Ellesøe

For et par år siden spillede han hovedrollen i en lidt mindre opsætning af en verdenskendt musical, og i dette efterår skal han være med i samme musical, men i den hidtil største danske opsætning af Dickens-klassikeren om Oliver Twist, der handler om den forældreløse, fattige dreng Oliver Twist, der optages i et tyveslæng.

arrow Læs også: Ferietid: Oplev lokal skuespiller i kendt musical

14-årige Lauritz Kristiansen fra Taastrup skal spille rollen som Captain, der er en del af tyveslænget. Selvom rollen er lidt mindre end sidste gang, han spillede Oliver Twist, er det en større opsætning denne gang, der skal opføres på Det Ny Teater.

- Man kan mærke det ved, at jeg spiller sammen med dygtige skuespillere som Preben Kristensen og andre kendte navne, og så er vores koreograf Lee Proud, der har trænet Tom Holland. Samtidig er kulisserne og scenen også bare større, fortæller Lauritz Kristiansen, der også nævner, at han har fået at vide, at opsætningen har et budget på omkring 40 millioner kroner.

Drømmer om skuespil

Tom Holland er skuespiller og har rollen som de nyeste Spiderman-film i Marvels superhelteunivers, og netop spiderman er en af Lauritz Kristiansens yndlingsfigurer.

- Det er mega vildt, og han er ikke typen, der kaster om sig med komplimenter, og dem, har jeg fået nogle af, siger Lauritz Kristiansen, der også har fået lov at danse mere i forestillingen.

Lauritz Kristiansen har en drøm om at komme ind på teaterskolen eller musicalakademiet, og hvis ikke han går skuespiller-vejen, drømmer han om at blive advokat.

Rollen på Det Ny Teater er et skridt på vejen mod drømmen som skuespiller.

- Jeg får en god rolle på cv'et, og så håber jeg, at andre ser, at når Det Ny Teater har sagt god for mig, så er jeg god nok. Det er en stor rolle for mig, og jeg håber også, det kan give nogle kontakter, hvis jeg gør det godt, siger han.

Der er premiere på Oliver, som forestillingen hedder, den 17. september og spiller frem til den 6. december med mulighed for forlængelse, og den unge skuespiller ser frem til premieren.

- Jeg glæder mig til at stå på scenen og få adrenalinen op, når tæppet går ned, og vi kommer op af en lem i gulvet. Det fede ved teater er, at man får publikums respons på, om det, man gør, er godt eller dårligt, siger Lauritz Kristiansen, der går i 8. klasse på Skt. Pauls Skole i Taastrup.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?