23. februar 2020
Lasse Rimmer kommer til Taastrup. Foto: Niklas Majgaard
Lasse Rimmer kommer til Taastrup. Foto: Niklas Majgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lasse Rimmer gæster byen med alvorligt show

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lasse Rimmer gæster byen med alvorligt show
Taastrup - 12. september 2019 kl. 20:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 19. september 2019 besøger komikeren Lasse Rimmer Taastrup Teater og Musikhus med sit nye og hidtil mest personlige show. Det har fået titlen »Færre end 3«, og her tager Lasse Rimmer livtag med kærligheden og parforholdets mange udfordringer, men på et niveau, de fleste ikke er vant til at slås med.

Afsættet er nemlig dybt alvorligt: Lasse Rimmers show tager udgangspunkt i, at hans hustru Line, som han blev gift med i august, er hjertetransplanteret - og når man lever med et andet menneskes hjerte, så lever kærligheden også på lånt tid.

- Jeg ser meget frem til at stå alene på scenen i Taastrup Teater og Musikhus med et helt show. Det har taget mig næsten to år at skrive det, fordi det bygger på mit private liv med Line og den virkelighed, vi lever i. Jeg har naturligvis talt meget med hende om indholdet i showet, og der er fuld opbakning til både betragtninger og pointer, ligesom hun godt ved, jeg kommer til at dele private ting fra scenekanten. Jeg er akut bevidst om, at hendes sygdom sætter hele vores samliv på spil. Skal vi eksempelvis have børn? Skal vi prøve at blive tre? Eller skal vi være bare være os to - færre end tre? Det her er uden sammenligning både det vigtigste show, jeg nogensinde har skrevet - og det bedste, lover Lasse Rimmer.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk