15. december 2019
Lars Jørgensen fra tv-programmet »Hjem Til Gården« blev kun 28 år. Han forulykkede i bil og døde natten til onsdag. Foto: TV 2
Lars Jørgensen fra tv-programmet »Hjem Til Gården« blev kun 28 år. Han forulykkede i bil og døde natten til onsdag. Foto: TV 2
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lars boede i Taastrup, da han var med i tv-program: Nu er han død efter soloulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars boede i Taastrup, da han var med i tv-program: Nu er han død efter soloulykke
Taastrup - 19. juli 2019 kl. 11:52
Af Lisbeth Jansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 28-årige Lars Jørgensen, der var tidligere deltager i tv-programmet Hjem Til Gården bragt på TV 2, er afgået ved døden efter en soloulykke i bil natten til onsdag.

Det skriver Ekstra Bladet på sin hjemmeside, hvor mediet citerer Vejle Amts Folkeblad.

Midt- og Vestjyllands Politi bekræfter ifølge Ekstra Bladet, at den forulykkede bilist er Lars Jørgensen. Politiet har ikke nogen umiddelbar forklaring på den konkrete årsag til ulykken, som førte bilen ud i en grøft og ind på en mark, men arbejder på at klarlægge omstændighederne for ulykken.

Det var en forbipasserende, der slog alarm til politiet klokken 4.37, da vedkommende så den forulykkede bil ved siden af vejen. Da ambulancen nåede frem, blev der forsøgt genoplivning af den 28-årige mand, dog uden held, og han blev erklæret død på stedet.

Da anden sæson af Hjem Til Gården løb over skærmen i foråret 2018, boede Lars Jørgensen i Taastrup og arbejdede som vagt.

Dengang havde han været Taastrup-borger i to år.

I forbindelse med et interview i Lokalavisen Taastrup fortalte Lars Jørgensen, at han havde lært meget om sig selv ved at være med i tv-programmet, hvor han faktisk endte som en af finalisterne den pågældende sæson.

- Noget af det programmet har givet mig er, at jeg har fået en masse selvindsigt og nogle rigtig dejlige bekendtskaber. Jeg har fundet ud af, hvor mine grænser går, hvad jeg har svært ved - eksempelvis at stole på andre - og at jeg skal åbne mig lidt mere for andre mennesker sagde han blandt andet til avisen dengang.

Et af de bekendtskaber han fik under optagelserne til tv-programmet var hans senere hustru, der også deltog i programmet. Parret blev gift i sommeren 2018 og flyttede samme år til Jelling.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk