2. juni 2020
Dansk Cyklistforbund har valgt at lægge deres landsmøde i Høje-Taastrup, og i den forbindelse er der cykelture i området.
Dansk Cyklistforbund har valgt at lægge deres landsmøde i Høje-Taastrup, og i den forbindelse er der cykelture i området.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsmøde for cyklister kommer til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsmøde for cyklister kommer til byen
Taastrup - 23. oktober 2019 kl. 06:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden den 26.-27. oktober vil Høje-Taastrup blive oversvømmet med cyklist-engagerede mennesker fra det ganske land.

Det sker, fordi Dansk Cyklistforbund har valgt at lægge deres landsmøde på Vestegnen.

Landsmødet vil være ramme for det formelle med bestyrelsens beretning og valg til ny hovedbestyrelse.

I den forbindelse vil foreningens direktør Klaus Bondam fortælle om det forgangne år og planerne for fremtiden, hvor der i endnu større grad vil komme fokus på cyklisternes bidrag til begrænsning af klimaeffekterne.

Arrangementet, der vil foregå tæt på Høje Taastrup Station på Quality Hotel, vil have et særligt fokus på hvordan kombinationen mellem cyklisterne og den kollektive trafik kan styrkes - ligesom der vil være et særligt fokus på trafiksikkerhed set fra en cykelsadel.

Det er dog ikke snak det hele. Alle deltagerne vil blive inviteret på en cykeltur søndag morgen. Turen starter med at alle deltagerne får mulighed for at besøge den kommende cykellegeplads på Ole Rømer-Skolen for derefter at cykle ud i kommunen.

Enten en tur på landet omkring Sengeløse eller en cykeltur omkring den nye bydel Nærheden i Hedehusene.

- Vi er stolte og glade for at være vært ved Cyklistforbundets landsmøde. Vi mener, vi har noget at byde på her på Vestegnen og vil glæde os til at fortælle om det, siger Christina Gylling Saadbye der er formand for Cyklistforbundet Vestegnen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk