23. oktober 2019
Der var mødt en del mennesker op, da Søstrene Grene åbnede i City 2 fredag formiddag klokken 9.59. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Der var mødt en del mennesker op, da Søstrene Grene åbnede i City 2 fredag formiddag klokken 9.59. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Længe ventet butik åbnet med rød løber, flag og gaveposer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Længe ventet butik åbnet med rød løber, flag og gaveposer
Taastrup - 13. april 2018 kl. 15:12
Af AF Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag formiddag slog en ny butik dørene op i City 2, da den længe ventede åbning af Søstrene Grene fandt sted med rød løber, Dannebrogs-flag og uddeling af gaveposer til de første kunder.

De fleste danskere kender de labyrintagtige gange, den klassiske musik og det dæmpede lys, der kendetegner et besøg i en Søstrene Grene-butik.

På hylderne i den nye butik vil City 2's kunder fremover kunne udforske kædens store udvalg af boliginteriør, små møbler, køkkentilbehør, hobbyartikler og meget andet. Et udvalg, der suppleres med nye varer hver eneste uge.

»Vi har glædet os meget til at slå dørene op i City 2. Vi har de seneste år åbnet rigtig mange butikker rundt omkring i Europa, men det er altid noget særligt, når vi kan slå dørene op til en ny butik i vores hjemland Danmark. Jeg er sikker på, at City 2 bliver endnu en god placering for Søstrene Grene,« siger Mikkel Grene, administrerende direktør og medejer af Søstrene Grene.

Den familieejede kæde er gennem en større ekspansion de seneste år nu oppe på over 180 butikker på tværs af 15 lande. I kædens hjemland Danmark ligger 55 butikker, og den seneste altså i City 2.

Den nye butik ligger ved blå indgang og kommer til at følge City 2's åbningstider, så man i hverdagene kan besøge butikken mellem 10-19 og i weekenden mellem 10-17.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk