20. januar 2019
Collage med billeder af de 14 deltagende kunstnere. Illustration: Palle Christensen
Collage med billeder af de 14 deltagende kunstnere. Illustration: Palle Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstnere åbner atelierdørene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstnere åbner atelierdørene
Taastrup - 06. august 2018 kl. 09:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forbindelse med Åbne Atelierdøre i Høje-Tåstrup kommune arbejdes der på højtryk for at gentage succesen fra sidste år. I 2018 bliver det den 1.-2. september

Kunstnerne i Høje-Taastrup kommune er ved at opbygge en god september tradition. For tredje år i træk byder de indenfor i deres atelierer. Her vil der blive mulighed for at få en snak med de enkelte kunstnere og få et indblik i, hvordan de finder inspiration til deres værker.

De 14 kunstnere spænder vidt. Både i materialevalg, motivverden og genrer. Malerier, tekstile billeder, keramik, skulpturer og smykker, er nogle af de forskellige udtryk der arbejdes i. Kunstnerne er spredt over 10 forskellige adresser i kommunen.

Kunstnerne kan allerede nu opleves via foreningens hjemmeside, www.aabne-atelierdoere-htk.dk. Her er der også lagt links op til kunstnernes egne hjemmesider.

Foreningen har i år fået sponsorstøtte fra både EDC Nielsen & Bentsen Hedehusene og Danske Banks Tåstrup afdeling, og det er Danske Bank, der sponsorer præmien på et gavekort på 3000 kroner til køb af et kunstværk hos en af Åbne Atelierdøres kunstnere. For at deltage i konkurrencen, skal man medbringe et af foreningens kataloger, der skal signeres på mindst fem besøgssteder i løbet af weekenden. Katalogerne vil blive distribueret ud over hele kommunen, i butikker, kulturhuse og biblioteker med mere. Kataloget kan man også få udleveret gratis hos den første kunstner man besøger.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk