26. maj 2020
Kunsforeningen FOyer?en må aflyse sidste kunstudstilling i denne sæson, men ser frem mod næste år. Foto: Peter Andersen
Kunsforeningen FOyer?en må aflyse sidste kunstudstilling i denne sæson, men ser frem mod næste år. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstforening aflyser igen og ser frem mod efteråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstforening aflyser igen og ser frem mod efteråret
Taastrup - 18. maj 2020 kl. 06:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunstforeningen Foyer'en måtte på grund af coronasituationen aflyse den planlagte udstilling i april, og det kommer også til at ske med den planlagte udstilling, der skulle foregår fra den 15. maj til den 18. juni.

- Dengang så vi frem til, at der i maj kunne komme lempelser i coronarestriktionerne, så vi kunne gennemføre den planlagte kunstudstilling med Charlotte Bøgh Aagaard. Men med de seneste udmeldinger fra myndighederne den 7. maj vil idrætshallerne fortsat være lukket for foreningsaktiviteter, og der vil uændret være tale om maksimalt 10 personer i forsamlinger. Derfor må vi desværre også aflyse kunstudstillingen med Charlotte Bøgh Aagaard, lyder det fra Foyer'en.

Efter 18. juni vil Taastrup Idræts Haller, hvor kunstforeningen har deres udstillinger, være lukket i forbindelse med sommerferien, og der vil være lukket frem til midten af august.

- I »tomgangsperioden« i sommer vil vi i bestyrelsen bruge tiden på at følge udviklingen i coronasituationen, så vi efter sommerferien kan være klar til at realisere de programlagte udstillinger og arrangementer resten af året, lyder det.

Inden længe vil foreningen udsende årsfolderen for 2020/2021. Folderen vil blandt andet indeholde oversigt over arrangementer og udstillinger indtil sommeren 2021.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk