16. september 2021
Rollespils-arrangementet Krigslive XVI er inspireret af Warhammer-universet og afholdes sommeren 2021 i Hedeland. Foto: Emil Hein Maltesen
gallery icon

Se billedserie

Rollespils-arrangementet Krigslive XVI er inspireret af Warhammer-universet og afholdes sommeren 2021 i Hedeland. Foto: Emil Hein Maltesen
Foto: Katja Vinding
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krigsråb og action: Middelalderhære låner kæmpe naturområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krigsråb og action: Middelalderhære låner kæmpe naturområde
Taastrup - 21. juli 2021 kl. 11:36

Krigsråb, sværd mod sværd, akustisk musik og andre lignende lyde vil kunne høres i Hedeland og nabolaget mellem onsdag den 28. juli og søndag den 1. august.

Her indtager rollespilsarrangementet Krigslive XVI området i og omkring skibakken og amfiteatret, hvor to fiktive hære inspireret af Warhammer-universet og middelalderen tørner sammen. Det er et lukket arrangement for allerede tilmeldte deltagere, der udgøres af ca. 300 unge og voksne.

For ikke at afbryde spillet opfordrer Rollespilsfabrikken, der er arrangør af Krigslive XVI, til, at øvrige brugerne af Hedeland holder sig på afstand af selve krigshandlingerne og lejren de fem omtalte dage, især hvis der er tale om cykler og heste med ryttere. Fodgængere kan bedre manøvrere rundt om og forbi rollespilsområdet.

Hvis man ønsker at stille spørgsmål og se lejr og den igangværende krig tæt på, er der planlagt rundvisninger med guide for interesserede på bestemte tidspunkter. Det vil foregå ligesom byvandringer. Mødested er den runde p-plads tættest på amfiteatret på Tranemosevej 8, og det foregår 29., 30. og 31. juli kl. 15-16. Man møder bare op kl. 15 uden tilmelding, og det er gratis.

Spillerne er i princippet i gang 24 timer i døgnet fra start til slut. De mere stille aktiviteter foregår i ydertimerne sen aften og nat. Dog vil der være en efterfest lørdag aften.

Der er taget sundhedsmæssige forholdsregler for at gennemføre Krigslive XVI, og alle spillerne skal fx fremvise gyldigt coronapas.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?