16. september 2019
Annika Have og Laura Petersen Elkjær er kommende konfirmander. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Annika Have og Laura Petersen Elkjær er kommende konfirmander. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konfirmander samlede ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konfirmander samlede ind
Taastrup - 26. marts 2019 kl. 18:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var både sol og byger, da Folkekirkens Nødhjælps landsindsamling løb af stablen den 10. marts. Blandt indsamlerne var også i år konfirmander fra Taastrup Nykirke, som gerne ville gøre noget godt for klimaet og for verdens fattigste.

Tre af dem: Annika Have, Laura Petersen Elkjær og Matthias Raadshøj Kristensen har nu oven i købet vundet hæder og ære og sikret sig en plads i Hall of Fame: De gyldne sko, som er en vandrepokal, som gives til de af Taastrup Nykirkes konfirmander, der samler flest penge ind til Folkekirkens Nødhjælp.

Annika Have var hurtig til at få samlet en gruppe, så de sammen kunne nå flere huse på ruten. De gik i Søndertoften, hvor alle de mødte var meget venlige og tog godt imod de unge indsamlere.

Sjove episoder var der også.
- Et sted stødte jeg på et åbent hus, så da jeg ringede på var det ejendomsmægler, der åbnede, og vi var begge lidt forvirrede, fortæller Annika Have.

Alle de unge indsamlere er enige om, at det har været en god oplevelse, og en god måde at bruge dagen på fordi det går til et godt formål. Og de kunne godt finde på at gøre det igen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk