9. marts 2021
Mens forældrene selvfølgelig selv skal huske at klæde børnene på til den ekstra tid udendørs, så køber kommunen nu ekstra tøj til personalet i dagtilbuddene. Foto: Per Christensen
Mens forældrene selvfølgelig selv skal huske at klæde børnene på til den ekstra tid udendørs, så køber kommunen nu ekstra tøj til personalet i dagtilbuddene. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune køber termotøj til pædagoger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune køber termotøj til pædagoger
Taastrup - 23. januar 2021 kl. 06:56

På grund af Covid-19 restriktionerne er børn og voksne i daginstitutionerne mere ude end de plejer. Det er til tider både koldt, vådt og blæsende - og derfor indkøber Høje-Taastrup Kommune nu termotøj til medarbejderne i de kommunale daginstitutioner.

arrow Læs også: Coronaens konsekvenser: Udskyder arrangement i et år

For selvom pædagoger i vis udstrækning forventes selv at sørge for den rette beklædning, så mener borgmester Michael Ziegler (K) alligevel, at det er en kommunal opgave at give medarbejderne varmt tøj.

- Vi skal forsyne medarbejderne med det tøj, der er nødvendigt for, at de kan udføre deres arbejde. Og når vi nu beder dem om at være meget mere ude, så er det også vores opgave at klæde dem på til det, siger Michael Ziegler og understreger, at det ikke er anderledes end medarbejderne i Driftsbyen, der også får arbejdstøj stillet til rådighed for at holde dem varme.

Det nye tøj skal hjælpe med at sikre, at børn og voksne kan være endnu mere udendørs i denne tid med særlige forhold omkring smitte og afstand.

Det skal hjælpe til at sikre børnene et godt pædagogisk læringsmiljø udenfor hver dag, samtidig med at institutionerne lever op til de gældende restriktioner.

I andre kommuner har pædagoger klaget over, at de fysiske rammer gør det svært at overholde de gældende restriktioner, men det har ikke umiddelbart været tilfældet i Høje-Taastrup, siger borgmesteren.

- Vi har bedre udendørs rammer end eksempelvis mange institutioner i København eller på Frederiksberg. Men det er klart, at vi bruger udearealerne meget mere nu, end vi plejer på denne årstid, siger han.

arrow Debat: Vi skal fokusere på hvordan vi kan holde samfundet åbent
20. februar 2021 kl. 15:39 Opdateret: kl. 10:16
arrow Her kan du blive testet i næste uge
19. februar 2021 kl. 12:20 Opdateret: kl. 12:20
arrow Borgmester: Giver god mening at teste mere
17. februar 2021 kl. 14:38 Opdateret: kl. 14:38

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?