24. november 2017
- I timerne arbejder vi med styrke, smidighed og kropsbevidsthed, og jeg tør godt love, at man bliver udfordret og mærker en forskel hver gang, siger Edyta Gawron. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

- I timerne arbejder vi med styrke, smidighed og kropsbevidsthed, og jeg tør godt love, at man bliver udfordret og mærker en forskel hver gang, siger Edyta Gawron. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til yoga på Parkskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til yoga på Parkskolen
Taastrup - 11. september 2017 kl. 11:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Måske har du for længst rullet yogamåtten ud på stuegulvet, måske har du bare leget med tanken.

- Det fantastiske ved yoga er, at det ikke er en konkurrence. Yoga handler om at stemple ind og tage udgangspunkt i kroppen, der hvor den er. I timerne arbejder vi med styrke, smidighed og kropsbevidsthed, og jeg tør godt love, at man bliver udfordret og mærker en forskel hver gang. Der er plads til både træningstosser og kontorkroppe - og alt midt i mellem, siger underviseren Edyta Gawron fra AOF Vestegnen.

Yoga har de senere år gjort massivt indtog i vesten, og det er der mange gode grunde til. På Parkskolen kan du hele efteråret komme til yoga, som foregår i et tempo, hvor alle kan være med.

På Parkskolen i Taastrup underviser Edyta Gawron i Hatha yoga mandage og torsdage på ét hold fra klokken 17.-18.30 og på det andet hold fra klokken 19.-20.30.

Holdene er klassisk Hatha yoga med fokus på at skabe en stærk, smidig og funktionsdygtig krop. Herudover er der de mere blide og restorative hold, hvor du kommer dybt ind i stillingerne og ned i kroppen.

Du kan læse mere om mandags og torsdagsholdene og tilmelde dig på AOFs hjemmeside www.aofvest.dk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk