19. maj 2021
Den nye skole skal bygges i NærHeden. Her er elever fra både Charlotteskolen og Hedehusene Skole gået i gang med at anlægge skolehaver. Foto: Hans Jørgen Johansen
Den nye skole skal bygges i NærHeden. Her er elever fra både Charlotteskolen og Hedehusene Skole gået i gang med at anlægge skolehaver. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til dialogmøde om ny skolestruktur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til dialogmøde om ny skolestruktur
Taastrup - 30. april 2016 kl. 17:35

Byrådet inviterer forældre og andre interesserede borgere til dialogmøde den 10. maj kl. 18.30-20.30 på Charlotteskolen.

Emnet er den nye skolestruktur i Hedehusene og Fløng, som er i offentlig høring frem til den 15. juni.

Den nye struktur indebærer, at Hedehusene Skole og Cahrlotteskolen nedlægges og elevernee flyttes til den nye skole, der åbner i NærHeden i 2019. I Fløng udvides skoledistriktet.

Først vil borgmester Michael Ziegler orientere om forslaget til ny struktur. Dernæst vil der være et oplæg ved skoleleder Peter Vig Jensen fra Torstorp Skole om erfaringerne med fusionsprocessen med den daværende Rønnevangsskole.

Herefter vil der være lejlighed til drøftelser ved bordene over en kop kaffe og et stykke kage, inden byrådsmedlemmer vil svare på de spørgsmål, som deltagerne har.

Høringsfrist 15. juni

Forslaget til ny skolestruktur i HTK Vest er i offentlig høring til den 15. juni 2016 kl. 12. Synspunkter fra dialogmødet og evt. høringssvar vil indgå, når Byrådet ventes at tage endelig stilling til forslaget om ny skolestruktur den 30. august i år.

Bred inddragelse

Både borgmester og udvalgsformand peger på, at der sideløbende med beslutningen om skolestrukturen igangsættes en visionsproces med bred inddragelse, som skal give input til, hvad den nye skole skal indeholde.

»Visionsprocessen handler om, hvordan den nye skole skal være - fx om den skal være et 'læringshus' i bredere forstand og/eller et 'byens hus' osv. Byrådet ønsker at skabe en attraktiv og innovativ skole, som også er inspirator for de øvrige skoler. Og derfor skal både forældre, ansatte, børn og fagfolk m.fl. give deres besyv med i visionsprocessen,« fortæller Michael Ziegler.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?