21. februar 2020
Man kan besøge to lokale haver i kommune til den årlige Havefestival. PR-foto
Man kan besøge to lokale haver i kommune til den årlige Havefestival. PR-foto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom på besøg i to lokale haver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom på besøg i to lokale haver
Taastrup - 22. august 2019 kl. 09:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden den 24.-25. august holder Haveselskabet den årlige Havefestival, hvor cirka 300 private haver i hele landet åbner deres havelåge og lade haveinteresserede mennesker, som de ikke selv kender, komme indenfor og opleve deres haver.

I Høje-Taastrup Kommune er det muligt at besøge to haver. Det drejer sig om en have i Sengeløse og en i Høje Taastrup Landsby.

Selvom det kan føles lidt grænseoverskridende at gå ind på andre menneskers matrikler, så er det også en spændende og helt unik oplevelse at komme indenfor, og se hvad der gemmer sig bag hækken i de normalt så lukkede og private haver.

- Haveejerne er som regel selv til stede og er klar til at dele haveglæden og gode ideer til havens indretning, valg af planterne og meget mere med de besøgende. Så der er masser af inspiration at få med hjem til sin egen have, hvad enten den er stor eller lille, fortæller Bente Enert, som er kommunikations- og pressechef i Haveselskabet.

De to haver kan opleves på Cathrinebergvej 20B, Sengeløse, 2630 Taastrup (kun åben efter aftale) og Munkegårds Alle 3, 2630 Taastrup.

Læs mere på www.haveselskabet.dk

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk