24. juli 2019
Det grønne parkstrøg i Høje Taastrup C skal have plads til masser af aktiviteter - men hvilke? Det kan borgere i Høje-Taastrup nu komme med forslag til. Illustration: COBE
gallery icon

Se billedserie

Det grønne parkstrøg i Høje Taastrup C skal have plads til masser af aktiviteter - men hvilke? Det kan borgere i Høje-Taastrup nu komme med forslag til. Illustration: COBE
Foto: Modelillustration: COBE
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom med input til parken i ny bydel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom med input til parken i ny bydel
Taastrup - 14. marts 2019 kl. 10:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis du har været forbi City2 i Høje-Taastrup for nylig, har du sikkert bemærket gravearbejdet på Blekinge Boulevard. Det er forarbejdet til den nye bydel, Høje Taastrup C, for inden der kan bygges boliger, nyt rådhus med mere, skal fjernvarme-, vand- og andre forsyningsledninger omlægges. Det er et større projekt, der skrider planmæssigt frem.

Salget af byggegrunde er også godt i gang, og forslaget til kommunens nye rådhus er godkendt - så i løbet af 2020 vil de første spadestik blive taget til den nye bydel.

Som en del af den overordnede plan for bydelen er planlagt et parkstrøg, som skal forbinde Høje Taastrup station med City2 - og det skal være Danmarks længste legeplads for borgere i alle aldre, lyder det fra arealudviklingsselskabet bag projektet.

Parkstrøget får den nye bydel til at hænge sammen, og her vil blive plads til et stort udbud af aktiviteter og opholdssteder. Langs strøget bliver der således anlagt fem områder, hvor der vil blive mulighed for forskellige former for fysisk udfoldelse.

Indholdet i de fem områder ligger endnu ikke helt fast, og mandag den 1. april klokken 17.00 afholdes der borgermøde i City2, hvor alle er velkomne til at komme med input til, hvad der skal være og ske i parken.

Borgerne inviteres denne dag til at komme med forslag og kommentarer til udformningen af parkstrøget. Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C opfordrer derfor borgere fra hele kommunen til at komme forbi og bruge deres kreativitet på at udvikle parken.

- Vi vil meget gerne have input og inspiration fra de kommende brugere af parkstrøget, så vi får skabt et område, der bliver attraktivt, siger direktør Lars Bloch.

Læs mere om Høje Taastrup C på www.højetaastrupc.dk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk