16. januar 2019
Hedehusene Køreskoles nuværende hold af kørelærere, med den nye ejer Thomas Jørgensen som tredje person set fra venstre.
Hedehusene Køreskoles nuværende hold af kørelærere, med den nye ejer Thomas Jørgensen som tredje person set fra venstre.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køreskole har skiftet navn og ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køreskole har skiftet navn og ejer
Taastrup - 14. februar 2018 kl. 07:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er sket en lille ændring i gården på Hovedgaden 490 i Hedehusene. Byens mangeårige køreskole, »Grues Køreskole«, fik nyt navn i slutningen af det gamle år. Nu hedder køreskolen i gården »Hedehusene Køreskole« - et navn den også har haft for en hel del år siden.

Den nye ejer af køreskolen er Thomas Jørgensen. Han har en baggrund i politiet, og har det meste af sin 20-årige karriere her, beskæftiget sig med færdselsrelateret arbejde. Blandt andet har han været leder i en færdselsafdeling og haft politimotorcyklen som sit arbejdsredskab i flere år.

»Jeg er rigtig glad for nu at have overtaget køreskolen. Mine tre dygtige kolleger og jeg har mulighed for at videreføre det gode arbejde som Grues Køreskole i mange år har stået for i Hedehusene. Personligt føler jeg et stort ansvar for at medvirke til en øget trafiksikkerhed, og siden jeg stoppede i politiet, har jeg arbejdet med holdningsbearbejdning i trafikken gennem min konsulentvirksomhed Trafik Tolerance Aps. Dette arbejde er primært rettet mod erfarne trafikanter - som oftest i erhvervsmæssige sammenhænge. Med Hedehusene Køreskole er ringen nu lukket, og jeg kan derfor både arbejde med helt nye trafikanter, trafikanter med ønsker om udvidelse af deres kørekortkategorier, samtidig med at jeg arbejder med mere erfarne trafikanter, som til stadighed har brug for at styrke deres kørselsmæssige kompetencer,« siger Thomas Jørgensen.

Den tidligere ejer af køreskolen, Bent Grue, driver stadig to køreskole-afdelinger, henholdsvis i Kalundborg og i Tølløse, og beslutningen om at lade Thomas Jørgensen overtage ansvaret for Hedehusene-afdelingen blev truffet i midten af 2017. Kørelærerne fra Hedehusene er i forbindelse med overdragelsen af køreskolen blevet på Hovedgaden 490.

Skolens nuværende fire kørelærere, René Arnt, Tom Pedersen, Erling Wøldicke og Thomas Jørgensen, underviser i kørekort til personbil, trailer og motorcykel - på motorcykeldelen starter årets første hold op den 6. marts 2018.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk