23. maj 2019
Kim Svejgaard var naturligvis klædt i middelalderkostume, da han sammen med frivillige fra foreningen var på scenen for at modtage prisen, der blev overrakt af Bubber.
gallery icon

Se billedserie

Kim Svejgaard var naturligvis klædt i middelalderkostume, da han sammen med frivillige fra foreningen var på scenen for at modtage prisen, der blev overrakt af Bubber.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Københavns Middelaldermarked er 'Bedste Børneevent'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Københavns Middelaldermarked er 'Bedste Børneevent'
Taastrup - 05. november 2018 kl. 13:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Københavns Middelalder Marked har fået prisen som 'Bedste Børneevent' af Børn i Byen. Kåringen fandt sted ved en stor prisoverrækkelsesfest i Experimentarium i Hellerup.

arrow Læs også: Gratis for skoler og institutioner: Sidste års bedste børneevent er arrangeret af lokal borger

Foreningen bag markedet har base i Marbjerg i Høje-Taastrup Kommune og er skabt af Kim Svejgaard. Han var på scenen for at modtage prisen og er meget glad for anerkendelsen.

- Dette er et super klap på vores skuldre at blive nomineret for vores event, som blev afholdt første gang i 2007. Dengang vi startede, var der 800 besøgende og 15 frivillige, dette er nu vokset til 35.565 besøgende, 1.300 aktører og over 100 frivillige. Uden disse frivillige og foreninger der bakker op om denne event havde vi ikke kunne gøre dette. Tak til alle for jeres stemmer og opbakning, sagde Kim Svejgaard.«

Københavns Middelaldermarked var i konkurrence med store events som Cirkus Summarum.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk