2. juli 2020
Børn og unge fra skoler og foreninger over hele landet kan tjene gode penge med Børnehjælpsdagens Julelotteri. Foto: Børnehjælpsdagen
Børn og unge fra skoler og foreninger over hele landet kan tjene gode penge med Børnehjælpsdagens Julelotteri. Foto: Børnehjælpsdagen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køb skrabelodder og støt lokale børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køb skrabelodder og støt lokale børn
Taastrup - 08. november 2018 kl. 16:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mere end 12.000 børn og unge fra lokale fritidsforeninger, sportsklubber og skoleklasser i hele landet vil i de kommende måneder sælge Børnehjælpsdagens Julelotteri, der består af skrabelodder til 25 kroner pr. styk.

I Høje-Taastrup kan man købe lodder af Fløng-Hedehusene FHH90, 3.b på Hedehusene Skole, 5.x fra Borgerskolen samt 'Gadevang aktivitet unge børn'.

Når man køber et lod, er man med til at støtte den sælgende forening/klasse, der tjener penge til egne aktiviteter, f.eks. til nyt idrætsudstyr, stævner eller lejrskoler.

Overskuddet fra lodsalget går til Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Hjælpeorganisationen står bag en lang række tilbud over hele landet - blandt andet de traditionsrige julefester, hvor børnene bliver tanket op med positive følelser, nye relationer og flotte gaver.

På gevinstsiden er der også godt nyt. Man kan vinde gavekort til Elgiganten på 25.000 kroner samt et rejsegavekort på 100.000 kroner til Apollo. De store gevinster er et supplement til de sædvanlige gavekort på 200 kroner til diverse butikskæder.

Aktuelt har 420 foreninger, klubber og klasser fra hele landet meldt sig som sælgere - af Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018 - og der er plads til flere!

Tilmelding kan ske nu og i hele salgsperioden (31.oktober - 24.december) via www.bhd.dk/lotterier. Det koster ikke noget at bestille lodder og usolgte lodder kan returneres. Det er muligt at tjene helt op til 12 kroner pr. solgt julelod.

Læs mere på bhd.dk og facebook.com/bornehjaelpsdagen

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk