5. juni 2020
Taastrup-knivstik 04
gallery icon

Se billedserie

Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knivstik i nakken: To mænd anholdt for drabsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knivstik i nakken: To mænd anholdt for drabsforsøg
Taastrup - 26. marts 2020 kl. 10:08
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi har anholdt to mænd på 24 og 27 år, som mistænkes for drabsforsøg på en 22-årig mand fredag aften i Høje Taastrup.

De er torsdag blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup, hvor anklagemyndigheden begærede de to mænd varetægtsfængslet. Begge blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

De to mænd blev af Retten i Glostrup varetægtsfængslet på mistanke om grov vold, og af hensyn til politiets efterforskning.

Begge mænd nægter sig skyldige, og tog forbehold for at kære varetægtsfængslingen til Østre Landsret.

Grundlovsforhøret fandt sted for lukkede døre, så de to mænds forklaringer og de nærmere omstændigheder kendes ikke.

Vestegnens Politi har dog tidligere torsdag oplyst, at ifølge politiets efterforskning, overfaldt de to mænd, sammen med flere andre gerningsmænd, en 22-årig mand på en p-plads ud for Skagensgade 3 i Høje Taastrup fredag den 20. marts kl. ca. 19.45.

I forbindelse med overfaldet blev den 22-årige tildelt et kraftigt knivstik i nakken.

Ifølge politiets oplysninger fredag aften, kom den 22-årige ind i kiosken på Høje Taastrup Station med friske skader efter at være blevet stukket med kniv. Derefter blev Vestegnens Politi og ambulancetjenesten alarmeret.

arrow Læs også: Blodigt knivstikkeri: Nu er tre mænd fængslet
Politiet leder efter yderligere gerningsmænd

Siden drabsforsøget har Vestegnens Politi efterforsket sagen intensivt og det er på baggrund af den efterforskning, at politiet onsdag aften kunne anholde de to mænd.

- Jeg er tilfreds med, at det er lykkedes at anholde to mistænkte i denne grove sag. Det er dog vores vurdering, at der fortsat er gerningsmænd på fri fod i denne sag og derfor forsætter efterforskningen, siger politikommissær Henrik Hougaard.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk