19. juli 2019
David Nejrup står bag en række koncerter for børn i Medborgerhuset. Den første finder sted den 24. februar. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

David Nejrup står bag en række koncerter for børn i Medborgerhuset. Den første finder sted den 24. februar. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klubstemning for børn ved søndagskoncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klubstemning for børn ved søndagskoncerter
Taastrup - 17. marts 2019 kl. 05:19
Af Pernille Rohde
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Forbrændingen i Albertslund har børnefamilier de senere år haft mulighed for at komme til søndagskoncerter med forskelligt musikalsk indhold, men altid med engagerede musikere. David Nejrup står bag koncerterne og nu har han lavet en aftale med kulturhusene i Høje-Taastrup om, at udbrede koncerterne til Medborgerhuset.

- I Albertslund er det blevet meget populært at komme til koncerterne. Der møder i gennemsnit 60 op til hver koncert, fortæller David Nejrup, som håber, at også Taastrups børnefamilier vil tage godt imod koncerterne.

Første koncert blev holdt søndag den 24. februa

David Nejrup har selv børn og boede i Albertslund, da han for nogle år siden opstartede konceptet med søndagskoncerter, som han kalder 'Live for børn'.

- Som børnefamilie er det rart at kunne tage ud og høre noget god musik med sine børn og få en god oplevelse. Der opstår nærmest en form for klubstemning, kvaliteten af koncerterne er høj, og de har et repertoire, der næsten ligeså godt kunne være for voksne. Men de er tilpasset, så børnene fint kan være med. Det er en oplevelse for dem, at se musikerne spille live. Det kan næsten virke som en leg med instrumenterne, når de improviserer - som om musikerne spiller bold med musikken. Måske går ungere bagefter hjem og finder gryderne frem og prøver at spille på dem, smiler David Nejrup.

Han er glad for, at det er lykkedes at få en aftale om at holde koncerterne i Medborgerhuset.

- Medborgerhuset er et rigtig godt sted og jeg håber, at der vil komme mange fra Høje-Taastrup til koncerterne, siger han. Koncerterne er for børn fra to til otte år og deres forældre.

Man kan følge Live For Børn på facebook: www.facebook.com/liveforborn og billetter til koncerterne kan købes på www.kulturhusenehtk.dk

I første halvdel af 2019 bliver der holdt fire koncerter: 24. Februar, 24.marts, hvor Trækfuglene spiller, 28.april hvor man kan høre Hjertelys samt 19. maj, hvor det er Trolle & Tormod, der går på scenen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk