10. juli 2020
Kaninen Kenned er et særdeles nuttet eksemplar. Det var Maxi Zoo?s jury let ikke i tvivl om. Derfor bliver Kenned nu kalendermodel. Foto: Michelle Krauthammer
Kaninen Kenned er et særdeles nuttet eksemplar. Det var Maxi Zoo?s jury let ikke i tvivl om. Derfor bliver Kenned nu kalendermodel. Foto: Michelle Krauthammer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kaninen Kenned fås snart på kalender

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kaninen Kenned fås snart på kalender
Taastrup - 19. november 2019 kl. 16:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kaninen Kenned og hans ejer Michelle Krauthammer fra Taastrup har god grund til at være stolte i disse dage.

Kenned har nemlig vundet Maxi Zoo's årlige fotokonkurrence og vil derfor komme til at forskønne én af siderne i den dyrehandelkædens kalender for det kommende år.

Flere hundrede bedårende kæledyr deltog i udvælgelsen, men det blev altså Kenned fra Taastrup, som med sine lange ører og charmerende udtryk smeltede alles hjerter.

Mange håbefulde dyreejere har i løbet af efteråret indsendt billeder af deres bedårende kæledyr i håbet om at få dem med i Maxi Zoo's limited edition årskalender.

Maxi Zoo har nemlig været på udkig efter 36 uimodståelige kæledyr, som kunne forskønne dette års kalender.

Juryen kunne simpelthen ikke stå for kaninen Kenned fra Taastrup.

Kenned forkæles med kål-mix

Kenneds ejer, Michelle Krauthammer, er stolt over, at hendes kæledyr er Taastrups nye supermodel, selvom det selvfølgelig ikke kommer som en overraskelse for den glade kaninmor.

Og sejren fejres i Taastrup, hvor Kenned bliver ekstra forkælet i disse dage med kål-mix, som Kenned elsker at spise, ligesom dagene efter den flotte offentliggørelse har budt på en masse løb og leg med Michelles lille hund.

Kenned og de andre heldige vindere kan ses i Maxi Zoo's kalender for 2020, der fås gratis i Maxi Zoo Taastrup fra december.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk