23. august 2019
Der var kampvalg på Hedehusene Ehvervsforenings generalforsamling. Tre kandidater kæmpede om to pladser. Foto: Knud Anker Iversen
Der var kampvalg på Hedehusene Ehvervsforenings generalforsamling. Tre kandidater kæmpede om to pladser. Foto: Knud Anker Iversen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kampvalg hos erhvervsforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampvalg hos erhvervsforening
Taastrup - 05. april 2017 kl. 09:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var for første gang i Hedehusene Erhvervsforenings historie kampvalg om pladserne i bestyrelsen. Der var tre kandidater, men kun to pladser.

De to pladser var opstået i forbindelse med, at to bestyrelsesmedlemmer, Ulrik Petersen fra Fløng Autoværksted og Andreas Legarth fra Plusren, begge havde valgt at trække sig efter flere års indsats. De har begge fået for travlt til også at være aktive i bestyrelsen.

I stedet ville Carl-Otto Rachlitz fra Cora Consult, Jan Kjær fra Klausens Dyrehandel og Peter Keld Jensen fra Dybkærgaard gerne deltage. Med snæver margin blev Jan Kjær og Peter Keld Jensen valgt.

Formanden Torben Rasmussen kunne inden valget berette om et meget aktivt år, hvor foreningen, bestyrelsen og flere medlemmer har været aktive med at sikre, at Hedehusene i almindelighed og erhvervslivet i særdeleshed kommer på landkortet.

Netop den stærke profilering af Hedehusene kom borgmester Michael Ziegler ind på, da han sammen med erhvervsservicechef Marie Skov Lillelund gav en status på erhvervslivet i kommunens vestlige ende. Ikke mindst glædede han sig over at se, hvordan der nu for alvor er ved at komme liv i en række tidligere tomme lokaler på Hovedgaden.

Foreningen der har 81 medlemmer, ser frem til et mindst lige så aktivt 2017.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk