25. august 2019
Gældsrådgiver John Bilenberg (t.v.) gav den ældre dames ?julegave? videre til Cafe Paraplyens leder Kim Truesen.
Gældsrådgiver John Bilenberg (t.v.) gav den ældre dames ?julegave? videre til Cafe Paraplyens leder Kim Truesen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julegave til Paraplyen via Gældsrådgivningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julegave til Paraplyen via Gældsrådgivningen
Taastrup - 08. december 2018 kl. 15:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En aften kom en ældre dame på 80 år og spurgte i Gældrådgivningen i Paraplyen om de ville hjælpe hende. Det ville de da godt.

Hendes problem var, at hun havde boet på Lolland, og nu skulle sælge sit hus. Det var imidlertid umuligt, så kommunen havde overtaget huset for 50.000 kr. Imidlertid havde hun et mellemværende med kreditforeneningen på 500.000 kr. , som hun ikke var i stand til at betale.

John Bilenberg fra Gældsrådgivningen tog kontakt til kreditforeningen, som indvilgede i at udskyde hendes gæld i otte år med mulighed for forlængelse.

Det gjorde damen så glad, at hun dagen efter kom med en gave på 5.000 kr til John Bilenberg. Han takkede pænt og sagde, at det kunne han ikke tage imod, men han kunne give pengene videre til Paraplyen. Det gjorde han så.

- Det er en fornøjelse at kunne hjælpe mennesker, der er i nød - og det er da i særlig grad en fornøjelse, når de bliver så glade som den ældre dame gjorde, siger John Bilenberg der fluks har givet 'julegaven' videre til Paraplyens daglige leder, Kim Truesen.

Paraplyens gældsrådgivning er hver onsdag eftermiddag. Der er tre frivillige gældsrådgivere. De kunne godt bruge en mere, som vil ofre to timer hver anden onsdag.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk