25. september 2021
Anders Larsen fra Fløng kan fejre 40 års jubilæum i grovvareselskabet Nielsen & Smith i Glostrup. Foto: Privat
Anders Larsen fra Fløng kan fejre 40 års jubilæum i grovvareselskabet Nielsen & Smith i Glostrup. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jubilæum: Anders har styr på kornet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum: Anders har styr på kornet
Taastrup - 05. august 2021 kl. 11:35

Produktionschef Anders Larsen fra Fløng kan torsdag den 5. august fejre 40 års jubilæum i grovvareselskabet Nielsen & Smith i Glostrup, som siden 2017 har været en del af virksomheden Hornsyld Købmandsgaard A/S.

Anders Larsen, der er 60 år, blev som ung uddannet som smed. Han søgte nye udfordringer og blev ansat hos Nielsen & Smith, hvor han siden har haft sit virke med produktion af såsæd.

Midt i 90'erne blev han driftsleder i såsædsproduktionen i Glostrup og fik dermed ansvaret for denne produktion, som han stadig står i spidsen for. Han er uddannet firmaprøveudtager og står for prøvetagning af såsæd produceret i Glostrup.

Han har tæt kontakt til fremavlerne, hvilket han ser som væsentligt i forhold til at have et godt samarbejde baseret på tillid og respekt.

I 2005 kom han i bestyrelsen for Nielsen & Smith, og han har samtidig sæde i legatbestyrelsen for K. Juby Smiths Legat, der har til formål at yde støtte til uddannelse og rejser i forbindelse med uddannelse til unge mennesker i landbruget samt inden for kornforædling og kornhandel.

Han sidder desuden i bestyrelsen for selskabet A/S Taarnholm, der ejer bygningerne i Glostrup.

Anders Larsen er gift med Annette, der er bioanalytiker, og de har tre voksne børn og seks børnebørn. De bor på en landejendom i Fløng, hvor de har hestehold og høproduktion. Fritiden bruges på familie, venner, vandreture i ind- og udland, yoga, vinterbadning, kajakroning og naturoplevelser.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?