30. november 2020
Isbjørnene i ZOO kan se frem til at få et algefrit anlæg, når virksomheden fra Hedehusene har været i aktion. Foto: Frank Rønsholt.
gallery icon

Se billedserie

Isbjørnene i ZOO kan se frem til at få et algefrit anlæg, når virksomheden fra Hedehusene har været i aktion. Foto: Frank Rønsholt.
Foto: Frank Ronsholt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Isbjørnene i ZOO får hjælp fra uventet kant: - Det er ren karma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Isbjørnene i ZOO får hjælp fra uventet kant: - Det er ren karma
Taastrup - 27. oktober 2020 kl. 10:21

De store pelsede isbjørne i Zoologisk Have i København får nu en hjælpende hånd fra uventet kant, nemlig fra en virksomhed fra Hedehusene.

Hjælpen kommer, efter medejer af virksomheden Nanostone i Hedehusene, Nicklas Christensen, var på besøg i ZOO for nylig.

arrow Læs også: Se listen: Rekord mange virksomheder er blevet gazeller

Her konstaterede han nemlig et massivt algeangreb i isbjørneanlægget, da han kom forbi med sin datter.

- Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at det var synd, at så flot et anlæg var plaget af alger. Min familie, og i særdeleshed min datter, er meget glade for at komme i ZOO, så jeg besluttede at tilbyde ZOO, at Nanostone fjerner algerne kvit og frit. Det tilbud har de heldigvis taget imod, siger Nicklas Christensen.

Når Nanostone har luft i budgettet til at udføre flere dages arbejde gratis, skyldes det de seneste års massive vækst, der blandt andet betyder, at virksomheden fra Hedehusene for femte år i træk kan kalde sig for gazellevirksomhed.

- Jeg er vokset op med den indstilling, at man skal hjælpe andre, når det går godt for en selv. Det er ren karma, og jeg har altid følt, at jeg får meget retur igen ved at tænke på den her måde, siger Nicklas Christensen.

Algefrit anlæg

Hos ZOO er driftschef Camilla Schaarup Haugsted glad for udsigten til at få algerne fjernet fra isbjørneanlægget.

- Det vigtigste for os vil altid være dyrenes trivsel og gæsternes sikkerhed, men det er selvfølgelig også vigtigt, at gæsterne får en god oplevelse. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi kan få fjernet algerne fra vores flotte isbjørneanlæg, siger Camilla Schaarup Haugsted.

Mens arbejdet med at fjerne algerne i anlægget står på, er isbjørnene sluset sikkert indenfor, så Nanostones algeeksperter kan få arbejdsro.

Det velgørende arbejde med at fjerne algerne har desuden mødt opbakning hos samarbejdspartneren GSV, der stiller en lift til rådighed.

Arbejdet begyndte den 26. oktober og forventes at tage op til fire dage.

arrow Se billederne: Det lokale erhvervsliv blev hyldet
22. januar 2019 kl. 05:54 Opdateret: kl. 21:09

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?