18. december 2017
Har folk for mange fordomme om dyreinternater, spørger fire piger fra Hedehusene Skole.
Har folk for mange fordomme om dyreinternater, spørger fire piger fra Hedehusene Skole.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Internater mangler opmærksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Internater mangler opmærksomhed
Taastrup - 10. oktober 2017 kl. 07:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvorfor findes der dyreinternater, når der alligevel er en masse mennesker der er ligeglade med dem?

Det spørger Amira, Ida, Isa og Lærke fra 7.A og 7.B på Hedehusene skole om i forbindelse med deres projektuge.

- Vi har lavet en undersøgelse, der viser, at dyreinternater slet ikke er - som en masse mennesker i Danmark tror, siger pigerne.

Der er mange dyreinternater i Danmark, men får de nok opmærksomhed?

- Folk tænker ikke på at købe deres dyr fra internater, viser en undersøgelse vi har lavet, siger pigerne og fortsætter:

- Selvom dyreinternater er blevet mere populære med tiden, får de stadigvæk ikke nok opmærksomhed. En undersøgelse vi har lavet viser, at folk har masser af fordomme omkring dyreinternater. I de seneste dage har vi besøgt flere dyreinternater og alle de dyr, vi har set, er fantastiske på hver deres måde. Vi vil helt klart opfordre folk til at købe deres dyr fra internater, da der er for mange dyr, der bliver der for længe, uden at finde en familie. Mange folk tænker, at det er et mareridt for dyrene at være på et internat, men det er det ikke - tvært imod. Det er billigere at købe dyr fra et internat på grund af at de allerede har fået vaccinationer og er blevet kastreret osv. Allerede der - er det billigere end selv at skulle betale for det. På internater opdrager man dyrene til at være venlige og ikke menneskesky. Vi var ude for, at interviewe en mand fra en dyrehandel og fandt ud af, at han også købte sine dyr fra et internat. På internaterne har dyrene masser af plads, og så har internaterne også lavet rum til syge dyr, så de ikke smitter hinanden. Selvom man måske går efter en speciel race, er det ikke altid, man kan finde den på et internat, men der er en masse andre som er mindst lige så søde. Hvis man køber et dyr på et dyreinternat, støtter man faktisk både dyreinternatet og dyrene, der bor der. Det gør man fordi, at man betaler for et dyr, og de penge kan internatet bruge på at dyrene, får det bedre, end hvad de har i forvejen. Vi har lavet et socialt eksperiment, hvor vi tog et billede af en kat fra et internat og satte den ind på DBA med samme pris, egenskaber osv. Vi fik allerede en henvendelse efter en halv dag, så måske er det bare fordi folk har for mange fordomme omkring dyr på internater?

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk