13. december 2018
90-årige Poul Møller her i samtale med nogle gymnaster.
gallery icon

Se billedserie

90-årige Poul Møller her i samtale med nogle gymnaster.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idrætsforening: Beslutninger træffes over frokosten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætsforening: Beslutninger træffes over frokosten
Taastrup - 12. marts 2018 kl. 16:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Samarbejdet mellem de Henning Nielsen og 90-årige Poul Møller begyndte omkring 1988, hvor de to mødtes hver lørdag klokken 10.00 hos formanden Henning, der på det tidspunkt var formand for gymnastikafdelingen i Hedehusene Idræts Klub.

Her diskuterede de forskellige ting, der skete og skulle ske omkring afdelingens daglige virke.

Der kom omkring 1998 lidt knas i maskineriet om, hvordan gymnastikafdelingen skulle arbejde fremover. Det betød at Hedehusene Gymnastik Foreningen så dagens lys med Henning som formand og Poul Møller på sidelinjen.

Den nye foreningen blev skabt helt fra bunden og Henning Nielsen har lige fra starten styret foreningen med Poul på sidelinjen. Henning har mange gang om Poul Møller sagt, at han var ham en meget stor hjælp - en opstart han ikke havde kunnet gennemføre uden Pouls hjælp.

Omkring 2004 blev lørdagsmøderne ændret til fredagsmøder hos Poul Møller og det med mødetid klokken 12.00 - en tradition, der stadig er aktuel.

Mødet hos Poul Møller starter med, at de to spiser sammen og hvor menuen hver gang og har gjort det igennem årene består af sild, rullepølse og ost, hvortil der serveres øl og snaps afsluttende med kaffe og en lille en.

På mødet gennemdrøftes de forskellige aktiviteter i foreningen igennem. Ligesom nye ideer og planer for det kommende arbejde i gymnastikafdelingen også behandles.

- Møderne med Poul Møller er en meget stor hjælp for mig som formand. Med Poul kan jeg diskuteret alt omkring foreningens daglige virke, lyder det fra Henning Nielsen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk