21. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: IKEA deler ud: Ekstra månedsløn til alle ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

IKEA deler ud: Ekstra månedsløn til alle ansatte
Taastrup - 11. november 2017 kl. 16:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke helt skidt at være ansat i IKEA Taastrup. Det forgangne år har nemlig været rigtig godt for varehuset, som derfor belønner alle ansatte med en ekstra bonus svarende til lidt mere end en månedsløn.

Varehuset har sat ny salgsrekord med et løft i omsætningen på møbler og boligindretning på 3,9 procent. Det ekstra salg har givet sultne kunder, for salget i varehusets restaurant, bager, bistro, café og svenske madmarked er steget med hele 7,5 procent.

Resultaterne er så flotte, at IKEA Danmark har kåret Taastrup-varehuset til årets bedste - og dét for andet år i træk. Samtidig belønnes alle 550 medarbejdere i det lokale varehus nu med en bonus på 104 procent af deres månedsløn.

Baggrunden for væksten skal blandt andet findes i, at IKEAs fokus på livet i og omkring køkkenet i Taastrup virkelig er slået an blandt kunderne.

- Vi har haft et markant fokus på at forbedre kundernes oplevelse i varehuset, og det slår positivt ud i årets kundeundersøgelse, hvor vi får gode bedømmelser af vores 2,8 millioner gæster, siger Anders Olsen, varehuschef i IKEA Taastrup.

- Jeg vil gerne sende en stor og varm tak til vores 550 dedikerede og engagerede medarbejdere og ledere, som er årsagen til, at vi igen i år kan smykke os med titlen årets varehus. Det er stor bedrift, som vi alle er meget stolte af, og den er skabt på baggrund af alle medarbejderes indsats. Det glæder mig virkelig, at vi kan belønne alle med en velfortjent bonus, siger Anders Olsen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk