19. september 2019
En 31-årig mand har nu fået dom for en lang række trafikforseelser, der blandt andet omfatter en sag fra april 2016, hvor han i høj fart kørte galt i rundkørslen på Roskildevej / Hveen Boulevard. Foto: Michael Rosengaard
gallery icon

Se billedserie

En 31-årig mand har nu fået dom for en lang række trafikforseelser, der blandt andet omfatter en sag fra april 2016, hvor han i høj fart kørte galt i rundkørslen på Roskildevej / Hveen Boulevard. Foto: Michael Rosengaard
Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I fængsel for farlig kørsel: Fløj hen over anden bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I fængsel for farlig kørsel: Fløj hen over anden bil
Taastrup - 22. marts 2019 kl. 19:27
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 31-årig mand skal et år og otte måneder i fængsel for en lang række overtrædelser af færdselsloven - blandt andet, da han med høj hastighed kørte galt i den store rundkørsel på Roskildevej/Hveen Boulevard i Høje Taastrup, og fløj hen over en anden bil.

Anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi havde tiltalt den 31-årige mand for i alt 31 forhold, der blandt andet omfattede narkokørsel, høj fart og kørsel selv om han var frakendt kørekortet. Under sagen i Retten i Glostrup erkendte han næsten alle anklager, men han tog betænkningstid med henblik på en eventuel anke af dommen.

Den alvorligste hændelse skete en aften i april 2016, hvor den 31-årige kørte i en bil sammen med to andre mænd.

En patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi ville stoppe bilen et stykke uden for Hedehusene, men det ønskede føreren ikke, så han satte farten op, og så gik det ellers med høj hastighed ad Roskildevej fra Hedehusene mod Høje Taastrup. Den 31-årige nåede dog ikke at bremse ned ved rundkørslen på Roskildevej / Hveen Boulevard, og han mistede herredømmet over bilen, kørte op på rundkørslen og fløj hen over en anden bil, hvorefter bilen pløjede ind gennem lyssignaler og lygtepæle. Ingen personer kom noget til.

Den 31-årige blev i denne forbindelse dømt for at have kørt mindst 150 kilometer i timen, for at have kørt over for rødt flere gange - og for på hensynsløs måde at have forvoldt nærliggende fare for andres liv eller førlighed.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk