19. juli 2019
Søndag den 10. februar kl. 13.00 afholder Kunstforeningen Humlen fernisering på en udstilling med grafik fra Næstved Grafiske Værksted i Hedehuset. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Søndag den 10. februar kl. 13.00 afholder Kunstforeningen Humlen fernisering på en udstilling med grafik fra Næstved Grafiske Værksted i Hedehuset. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Humlen klar med ny udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Humlen klar med ny udstilling
Taastrup - 08. februar 2019 kl. 11:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 10. februar kl. 13.00 afholder Kunstforeningen Humlen fernisering på en udstilling med grafik fra Næstved Grafiske Værksted i Hedehuset i Hedehusene.

Udstillingen er en vandre-udstilling fra Sammenslutningen af Danske Kunstforeninger og indeholder professionelle grafiske værker fra værkstedet i Næstved, som har til huse i Grønnegades gamle kaserne.

Værkstedet anvendes af kunstnere, som arbejder professionelt og seriøst med grafiske teknikker på et kvalitativt højt niveau. Kunstnerne kan hver især i fred og ro arbejde og eksperimentere med teknikkerne og i visse tilfælde, med indkaldt ekspertbistand, dygtiggøre sig indenfor de nyeste grafiske landvindinger.

De grafiske trykteknikker kræver både stor teknisk viden og de rigtige maskiner, og desuden kræves der god plads til det tunge grej. Man kan ikke, som maleren, arbejde ude i naturen.

I tidens løb har gæstekunstnere fra ind- og udland som led i værkstedets »Artists in Residence« program haft mulighed for at bo og arbejde i kortere eller længere tid på værkstedet, hvilket har været til stor inspiration for de tilknyttede kunstnere. Udstillingen bærer navnet »Blandt andet« og udgøres af 12 kunstnere fra værkstedets store professionelle medlemskreds: Rene Tancula, Finn Andersen, Susanne Mark, Pascale Perge, Torben Lundsted, Anne Gudrun Sejersen, Jo Møller, Anita Viola Nielsen, Till Junkel, Günther Blendinger, Palle Rud Christoffersen og Lars Holbroe.

Kunstforeningen Humlen afholder sin årlige generalforsamling samme dag kl. 14.00 - umiddelbart efter ferniseringen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk